BUNA ZIUA.Am cumparat un mercedes vito de la cineva care la adus din olanda. L-am cumparat intre craciun si anul nou,astfel degeaba luam fiscalu de la el ca acesta expira de la o luna la alta si e valabil 30 de zile , am intrebat daca are datorii acolo si mi-a zis ca nu are. Acum eu am tinut legatura cu el si a zis ca la trimis insa de 2 saptamani nu vine. Eu il sun si el acum nu imi raspunde..
ajutati-ma ce pot sa fac...acesta la randul sau a fost adus de cineva din olanda si i la dat lui.a avut scos un rand de numere eu acolo cand am fost l-am scos pe al doilea.Am facut r.a.r si taxa de poluare dar am inteles ca trebuie sa iau fiscal de la ambii,am actele lor inclusiv copi dupa buletinele lor.. Nu stiu ce sa fac ,expira si contractul de vanzare cumparare.....ajutor
MULTUMESC
ajutati-ma ce pot sa fac...acesta la randul sau a fost adus de cineva din olanda si i la dat lui.a avut scos un rand de numere eu acolo cand am fost l-am scos pe al doilea.Am facut r.a.r si taxa de poluare dar am inteles ca trebuie sa iau fiscal de la ambii,am actele lor inclusiv copi dupa buletinele lor.. Nu stiu ce sa fac ,expira si contractul de vanzare cumparare.....ajutor
MULTUMESC
Comment