Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Dimensiuni Stergatoare Sprinter

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dimensiuni Stergatoare Sprinter

Buna seara tuturor,as dori sa stiu ce dimensiuni au stergatoare de pe sprinter din 2005 ?
    Multumesc!

Al meu din 2002(fabricat pana in 2006) are 55 cm,eu am pus Valeo de 50 cm.

Comment

amandoua sunt de 55 ?

Comment

Mergi la magazin si vezi.Poti incerca cu cele mai lungi care se incadreaza in dimensiunile parbrizului si nu se lovesc in pozitia de repaus.

Comment

Amandoua sunt la fel.(scuze pt.raspunsul intarziat).

Comment

Stergatoare Mercedes

Am cautat si eu de curiozitate pe internet sa vad daca cineva ofera detalii despre dimensiunile stergatoarelor la Mercedes Sprinter dar nu am gasit nimic relevant , nu am cumparat stergatoare de la reprezentanta pina acum ci doar din magazine de profil , am cumparat ultima oara un set care avea specificat pe partea din spate a ambalajului mai multe marci de masini printre care si Mercedes Sprinter , sincer pina acum nu am stat sa le masor dar cu siguranta cel din dreapta este mai mic decat cel din stanga , si spun asta pentru ca le-am aliniat unul langa altul , nu contrazic pe nimeni ca nu ar fi la fel amandoua ca dimensiune , insa ma refer la ce am cumparat eu , dealtfel daca ar fi mai mare cel din dreapta ar iesi din raza de actiune a parbrizului .
            transport marfa

Comment

stergatoare sprinter(marime)

Originally posted by soryn94 View Post
              Buna seara tuturor,as dori sa stiu ce dimensiuni au stergatoare de pe sprinter din 2005 ?
              Multumesc!
              salut soryn ,stergatoarele la sprinter model 2002 sunt de marimea urmatoare: cel de la sofer 600m/24" si cel de la pasager de 550/22".cred ca sunt universale .eu vorbesc de cele originale mercedes .

Comment

Multumesc.

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF