Atentie la ce cumparati si de unde , nu tot ce este ieftin este si bun , acum 5 luni am cumparat niste placute de frana pentru Mercedes Sprinter , nu am avut ideie despre duritatea placutelor si alte amanunte , placutele despre care vorbesc se numesc Simer made in EU , dupa nici o saptamana de la montarea lor la apasarea franei incepeau sa scartaie , nu prea am bagat in seama acest lucru si am mai mers asa vreo trei luni dupa care m-am dus la un service si am constatat ca din cauza durabilitatii aliajului placutelor de frane discurile de frana crapasera , acest lucru este foarte periculos pentru ca exista riscul spargerii discului am inteles , si chiar si la 50 de km pe ora ,in serpentine nici nu vreau sa ma gandesc ce se poate intampla , am fost nevoit sa schimb discurile pe fata si placutele bineinteles . Am cumparat placute mai moi sa zic asa cu un aliaj de cupru si metale mai mic , chiar daca se duc mai repede decat cele precedente macar stiu ca viata mea este in siguranta si discurile nu le schimb odata cu placutele . Am cumparat placutele noi pe care le-am schimbat la un pret exceptional de 65 roni cu senzori setul pe partea din fata . Mentionez ca placutele din poza sunt cele cu aliaj moale care le-am schimbat .Am sa postez si pozele cu placutele cu aliaj dur .
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Placute frane Mercedes Sprinter
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
-
Cred ca si eu am aceiasi problema , mereu cand pun frane scartaie si chair deranjeaza , adica vad oamenii cum intorc privirea spre mine cu o fata din aia de parca ar zice ca nu am bani sa schimb placutele si au ajuns fier pe disc , dar adevarul este ca placutele pe care le-am schimbat nu au nici 10.000 de kilometri . Te rog daca se poate sa-mi spui si mie de unde ai cumparat placutele privat .
-
In legatura cu discurile si placutele de frana, eu am masina echipata cu discuri si placute de frana originale VW (se portivesc de la LT 35). Masina face in regula 70 % in afara, deci mai putine pedale de frana, si chiar si incarcat si cu remorca am observat ca ultimul set de pe fata m-a tinut aproape 70.000 km, si uimitor cele de pe spate le schimb undeva la 35.000 km. Probabil din cauza incarcaturii si remorcii. Pretul din Germania, fata undeva la 65 euro, iar pe spate 45 euro. Discurile 130 euro setul pe fata si 90 pe spate, dar indiferent de vreme si stil de condus nu scartaie.
Comment
-
Fara nici un dubiu piesele originale sunt cele mai bune , trec un numar de teste si garantate pentru siguranta dar cum toti in ziua de azi cautam sa ne mai dramuim putinii bani pe care ii mai avem , cautam in dreapta si in stanga piese mai ieftine si de calitate buna , eu am mers pe ideia ca tot ce este ieftin este si prost calitativ in acelasi timp , sau mai bine zis dai un ban dar stii ca-l pierzi ..., se gasesc si placute de buna calitate daca stii unde sa cauti si te pricepi la testarea aliajului prin testarea la fata locului .
Comment
-
Salutare , in legatura cu placute frana in special pentru Mercedes Sprinter ai putea sa ne spui si noua cum poti sa le testezi la fata locului ? , caci sunt foarte curios cum ar putea fi testate placutele de frana la fata locului mai ales daca sunt sigilate si vanzatorul sau cei de la magazin nu iti permit desigilarea produsului .
Comment
-
Va invit la mine la magazin sa desigilam placutele de Sprinter si sa le testati "la fata locului". Numai bine!W 126 `87 300 SDL OM606 24v Automatic
W 126 `86 300 SD OM617 Automatic
W 124 `93 E250 D ex 300 D
- Bond - James Bond.
- `Dullah - Abdullah.
Comment
-
Sa nu-i zic chiar test , dar la placutele de frane se poate vedea pe partea ferodoului concentratia aliajului feros iar daca ai un cui sa poti scrijelii putin suprafata ferodoului iti poti da seama si de duritatea materialului .
Comment
Comment