Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

MB Sprinter vs VW Crafter

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• MB Sprinter vs VW Crafter

Am impresia ca aceste masini impart aceeasi platforma sau au fost copiate uan dupa cealalta...

Ieri am reusit sa "prind" o poza cu un MB parcat langa un VW...

Zici ca sunt frati...Mai ales din lateral si din spate...
    Attached Files
    W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
    W126 280SE Black Blue Metallic
    W126 300SE Anthracite Grey Metallic
    W126 500SE Nautical Blue Metallic
    W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
    W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Asa e, in mare parte platforma este aceeasi doar motorizarile si cutiile de viteza sunt diferite. Daca aveti posibilitatea, sa vedeti interiorul celor doua o sa observati chiar si consola de bord este aproape aceeasi. Daca la modelele de Sprinter - LT se observa ceva diferente, la modelele noi Sprinter - Crafter diferentele constau doar in tehnologie ( Mercedes - VW), nu si in design. Nu pot sa ma pronunt la Crafter, dar primele modele din 2006 de la Sprinter au fost destul de slabute (motorul 2148 de 110 kW cu 2 turbine).

Comment

Nu zici ca is la fel ca sunt , uitati-va la sprinter modelul inainte de CDi are si bordu identic cu VW LT. Atunci au inceput sa faca in paralel masinile Mercedes - VW. Nr 1 ramane LT.

Comment

Ai deschis cutia pandorei...vechea problema vw vs sprinter amandoua au aceiasi platforma si la modele mai vechi.din cate stiu de la vw lt sa remarcat motorul de 2.8 (sper sa nu gresesc)care era mai fiabil si consuma mai putin decit sprinterul.dar are un dezavantaj distributia pe curea vb doar de modele mai vechi.de cele noi stiu ca sprinterul consuma mai putin si este mai fiabil stiu asta de la patronul firme de maxi .
        Cineflorix trans srl

Comment

Este adevarat primele modele se asemanau destul de bine. Off topic "Uitati-va la Fiat Ducato > Peugeot Boxer > Citroen Jumper. Astea sunt fabricate pe aceeasi linie de productie, doar la sfarsit pun sigla in functie de comenzi "

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF