Atentie mare ce fulie schimbati la alternator , detin un mercedes sprinter an de fabricatie 2003 , il am de circa 6 ani , anul trecut m-am lovit de o problema la fulia de la alternator , fulia scotea un zgomot de ceva zile bune si am tot amanat sa o remediez la vremea aceia , la 5 zile dupa aparitia acestui scartait de rola ( dar nu continuu ,ci din cand in cand ) am luat o cursa in tara la vreo 350 de km , inainte cu 10 kilometri sa ajung la detinatie fulia s-a spart iar cureaua de transmisie a cazut , am ramas fara racire , servo , incarcare baterie , si toate cele , mergeam cate 3 kilometri si apoi pauza pina se racea motorul si uite asa vreo 10 sau 15 km pina am ajuns la destinatie ..., sfatul meu este sa nu lasati de pe o zi pe alta ce aveti de remediat la mercedes , si sa nu schimbati piesele decat cu originale , nu am avut probleme cu rola originala de pe Sprinter de 6 ani de cand am cumparat mercedesul , iar acum ca am schimbat-o la un service de electrica de pe soseaua ferentari am avut mari probleme , prima oara mi-a schimbat-o cu o rola facuta in Turcia care m-a tinut 20 de zile , apoi am schimbat-o din nou ( si bineinteles , am platit din nou ) , m-a lasat iarasi dupa 2 luni , pina la urma am fost la reprezentanta si am schimbat acolo cu una originala ca sa nu mai am probleme . Atentie mare la piese , sunt o gramada de facaturi nereusite , vorba unui prieten de al meu "-D-ai un ban dar stii ca-l pierzi ! "

Comment