Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Fulie alternator mercedes sprinter

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Fulie alternator mercedes sprinter

Atentie mare ce fulie schimbati la alternator , detin un mercedes sprinter an de fabricatie 2003 , il am de circa 6 ani , anul trecut m-am lovit de o problema la fulia de la alternator , fulia scotea un zgomot de ceva zile bune si am tot amanat sa o remediez la vremea aceia , la 5 zile dupa aparitia acestui scartait de rola ( dar nu continuu ,ci din cand in cand ) am luat o cursa in tara la vreo 350 de km , inainte cu 10 kilometri sa ajung la detinatie fulia s-a spart iar cureaua de transmisie a cazut , am ramas fara racire , servo , incarcare baterie , si toate cele , mergeam cate 3 kilometri si apoi pauza pina se racea motorul si uite asa vreo 10 sau 15 km pina am ajuns la destinatie ..., sfatul meu este sa nu lasati de pe o zi pe alta ce aveti de remediat la mercedes , si sa nu schimbati piesele decat cu originale , nu am avut probleme cu rola originala de pe Sprinter de 6 ani de cand am cumparat mercedesul , iar acum ca am schimbat-o la un service de electrica de pe soseaua ferentari am avut mari probleme , prima oara mi-a schimbat-o cu o rola facuta in Turcia care m-a tinut 20 de zile , apoi am schimbat-o din nou ( si bineinteles , am platit din nou ) , m-a lasat iarasi dupa 2 luni , pina la urma am fost la reprezentanta si am schimbat acolo cu una originala ca sa nu mai am probleme . Atentie mare la piese , sunt o gramada de facaturi nereusite , vorba unui prieten de al meu "-D-ai un ban dar stii ca-l pierzi ! "
    transport marfa

cam ce costuri ai avut la aceasta interventie? piesa, manopera?

Comment

Fulie Alternator Mercedes Sprinter

Originally posted by lucian81 View Post
      cam ce costuri ai avut la aceasta interventie? piesa, manopera?
      La prima interventie la service-ul acela din sos. Ferentari , fulia a costat 270 ron si manopera 100 ron , la fel si a doua oara cu o mica reducere si o piesa mai buna ( dupa zisele mecanicului ) , dar amandoua fuliile la mecedes Sprinter nu m-au tinut decat 2 luni , asadar am fost nevoit sa ma duc la reprezentanta Merdedes-Benz unde am platit cam 550 de roni si cred ca nu o sa mai am probleme de acum incolo , puteam sa ma bag sa o schimb si eu dar necesita o cheie speciala si piesa originala .
      transport marfa

Comment

Sunt piese de producator mai ieftine si care au aceeasi calitate cu cele originale, doar daca stii sa cauti. Acea fulie nu este produca de Mercedes in nici un caz, ci tot de un producator de piese auto, care ulterior, trece printr-un test al astora de la Mercedes si stantat cu sigla originala. Bineinteles de aici si pretul mai ridicat al piesei originale decat a celei de producator. Normal calitatea ar trebui sa fie aceeasi

Comment

Originally posted by brain View Post
          Sunt piese de producator mai ieftine si care au aceeasi calitate cu cele originale, doar daca stii sa cauti. Acea fulie nu este produca de Mercedes in nici un caz, ci tot de un producator de piese auto, care ulterior, trece printr-un test al astora de la Mercedes si stantat cu sigla originala. Bineinteles de aici si pretul mai ridicat al piesei originale decat a celei de producator. Normal calitatea ar trebui sa fie aceeasi
          Eu nu am zis ca e produsa de Mercedes, am zis ca am luat-o de la reprezentanta , daca imi aduc aminte pe rola originala era stantat Made in Japan , Japonezii sunt cei mai tari in rulmenti si role , deoarece au standarde inalte de fabricatie iar materialele si piesele sunt verificate foarte riguros la ei , am avut si noi o fabrica de rulmenti si eram buni la o vreme , nu stiu de ce ai nostri nu isi dau interesul sa faca piese auto , astea vor merge intotdeauna .
          transport marfa

Comment

La Iasi de vreo 3-4 ani s-a deschis o filiala a Delphi. Acolo se produc tot felul de piese auto, inclusiv injectoarele care sunt montate pe noile motoare common rail produse de VW. Am pe cineva acolo care se ocupa de aprovizionare. Undeva la 95 % din productie este pentru piata externa. Deci putem produce, dar trebuie sa fim supravegheati de straini. Au implementat un sistem prin care calculatoatele monitorizeaza tot procesul de fabricatie a unei piese. Nu se poate fura din fabrica aia nici macar un ac cu gamalie E adevarat, am produs candva rulmenti de calitate. Multi dintre acestia ajungeau in Polonia. Acu daca trebuie sa schimbi rulmentii pe la o masina, cred ca 50 % din cei pe piata noastra sunt produsi in Polonia. Noi nu mai putem fabrica

Comment

Scuze de off topic , referitor la fabrica de la Delphi au fost furturi de pe linia de productie de nu stiau ce sa mai faca.Se furau supape de retur de injectoare Delhi , (Logan , Megane , Laguna) de numa-numa.

Comment

Off-topic, adevarat chiar in aceasta seara eram cu cineva si s-a adus discutia de Delphi Iasi. S-au montat detectoare de metal la iesire din fabrica. Sa vedem ce-o sa mai inventeza acu romanu sa mai poata fura.

Comment

Reputatie

Originally posted by brain View Post
                  Off-topic, adevarat chiar in aceasta seara eram cu cineva si s-a adus discutia de Delphi Iasi. S-au montat detectoare de metal la iesire din fabrica. Sa vedem ce-o sa mai inventeza acu romanu sa mai poata fura.

Da... imi pare rau ca noi romanii , nu generalizez dar avem o reputatie proasta peste tot in lume ; de fabrica asta din Iasi nu stiam pina acum cand ati deschis voi discutia , piese Mercedes se produc acolo ?, ma refer la injectoare mercedes , probabil ca astia au profil pe injectoare si turbine sau nu am inteles eu bine ..
                  transport marfa

Comment

Din cate stiu se produc pompe si injectoare pentru Peugeot si Renault, daca nu ma insel, Nissan si pentru VW la motoarele 1.6 diesel cu common rail (noile motoare de la VW). Pentru Mercedes nu se fabrica nimic.

Comment

Va salut dragi Sprinteristi.Eu cumpar piese de la firma Klemat.Vreau sa va spun ca nu dau gres in momentul in care comanzi ceva de la ei pe serie de sasiu.Din punct de vedere al calitatii nu am ce sa le reprosez.Piesele ajung in 3 zile lucratoare de la comanda,asta pentru Bucuresti,pentru provincie nu stiu.

Comment

Salut! eu am lucrat la Klemat si aveau probleme destul de mari cu stocurile si calitatea pieselor pe atunci; ca sa nu mai vorbim ca nu plateau ca lumea, se mai si purtau cam nashpa si atunci plecau oamenii intr-o veselie de la ei ... poate s-or mai fi schimbat intre timp lucrurile ...

Comment

Working...
                        X
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF