Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

transport

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Munca

Ai gasit ceva de munca?
    Daca nu da mi un semn...esti dispus sa pleci cu zilele de acasa?
    Adica...pleci luni si te intorci sambata..
    Daca da..putem colabora.
    O zi buna

Comment

Originally posted by mikidone View Post
      Ai gasit ceva de munca?
      Daca nu da mi un semn...esti dispus sa pleci cu zilele de acasa?
      Adica...pleci luni si te intorci sambata..
      Daca da..putem colabora.
      O zi buna

Salut , sunt deschis la orice , ne intalnim si discutam ca sa stiu si eu despre ce este vorba .
      transport marfa

Comment

Eu mi-am vandut duba si mi-am luat camion dar nu asta conteaza daca vreti cand sunteti in Oradea si nu aveti retur ma puteti suna pe 0743 144 819 Alex. Daca pot sa va ajut cu cea mai mare placere. Eu am lucrat mult cu Delomode de plata nu va face-ti probleme dar e la 45 de zile dar chiar daca nu ne cunoastem va asigur ca va intra banii. Mai am si alte firme. Drumuri bune.

Comment

Mercedes Sprinter preturi

Care ar mai fi pretul pentru utilitare Mercedes Sprinter din anul 2003 ? , ma tot bate gandul sa o vand si eu dar nu prea ma lasa sufletul , merge asa bine si nu am probleme asa cum au altii cu fiat-urile sau iveco .., as lua ceva mai mare pentru ca se cere cubaj dar si consumul o sa fie pe masura cred . Dupa mine autoutilitarele Mercedes sint cele mai bune , am avut Fiat si Iveco dar m-am lovit de ceva probleme .
          transport marfa

Comment

Dan eu am vandut-o a mea model 308 din 2001 fabricatie 460.000 pe bord cred ca erau reali la cum mergea motorul si ce compresie avea pe Varfuri (Deva-catre Arad) 2 tone urca lejer cu 3 si 4 mergea si cu 5 dar nu puteai lua curbele cei drept avea si cutie de tras si grup cu raport mic de tras in schimb eram dezavantajat la viteza la 100 km/h aveam 3000 rpm. Dar daca mergeam cu ea 75-85 mers constant si lejer (consum bun nu franam mult- economie) nu sarea consumu de 8,5. Eu am dat-o cu 6600 dar avea parbrizu crapat, trebuia facuta tabla in toamna asta sa nu se prapadeasca masina. Acum depinde daca al tau e model 313 ai geamuri electrice, oglinzi incalzite, sirocol, capitonata, arata bine tabla fara rugina vopseaua are luciu, motorul merge stas poti cere linistit undeva la 8000 din prima strigare fiind din 2003 daca vrei sa o dai pentru ca sunt masini pe internet de 2 ani de zile dar la ce pret au..... undeva la 7500 minim e un pret bun si cu bani astia iti poti lua de 7,5 T masina buna chiar daca e Iveco.(Prelata si cat mai multi metrii cubi). De preferat motorul in 6 cilindrii si frane pe aer deoarece daca pui suprasarcina cum facem toti ca de altfel nu se merita la franele pe lichid exista riscul sa se intample o nenorocire si nimeni nu isi doreste acest lucru. Acum imi vei zice frane pe aer , suspensie pe aer (consum mai mare din pricina compresorului de aer) daca mergi tu personal cu masina e a ta ai grija de ea consumu relativ nu ar trebuii sa sara de 15,5 -16 L/100 km la sarcina utila care e in acte. Consumul la fiecare masina e variabil depinde vremea de afara , felul in care accelerezi ( nu e tot una sa ajungi la 90km/h in 2 minute sau sa ajungi in 5 minute -am dat un exemplu). Sper ca m-ai inteles ce am scris.
            -Iveco (De ce ? ) - toata lumea zice ca e RABA cu butoane(Pretul de achizitie mai ieftin, piese ieftine)
            -MAN,Mercedes,DAF(mai fiabile , preturi mai mari la achizitie, piese mai scumpe)

Mie unu nu imi pare rau ca am dat duba. Alegerea e a ta!

Comment

Da, si mie imi pare rau ca dau Mercedes -ul dar trebuie sa ne adaptam cererilor de piata , multumesc pentru informatii Pinti , acum ce sa zic cu tabla e cam nasol , vreau sa zic ca de abia am vopsit-o anul trecut si a iesit rugina din nou pe la usi spate jos si usa fata jos, nu stiu cum naiba au curatat aia acolo .., greseala mea e ca m-am dus si eu unde am gasit mai ieftin si am iesit la 30 mil. cu vopseaua lor . Ma gandesc sa o dau pina nu infloresc usile de rugina odata cu primavara asta sau sa iau alte usi ..sunt multuimit de Mercedes dar la tabla nu i-as da o nota buna .
              transport marfa

Comment

Cu mare placere orice informatie oricand daca sunt in tema chiar daca am o varsta de 20 de ani . Referitor la pretul care ti l-au cerut cand ti-au facut tabla (Cum e in Romania : ban mult -munca putina de slaba calitate) , trebuia sa te duci sa vezi chiar tu ce fac baietii respectivi. Dar crede-ma ca nu o sa iti para rau daca vei da duba si daca mai ai si ceva bani deoparte la 15 mii iti iei un ansamblu bun ma refer la 22T. Taxe mult mai mari dar si bani mai multi , iar pe bursa daca cauti in orice oras gasesti incarcare, poti face treaba daca esti interesat dar la duba foarte slab fata si de anul trecut cand inca inca se mai misca ceva. A iesit in 2007- 2008 toata lumea dube dube si iar dube.

Comment

colaborare

Buna seara.Binenteles ca pot pleca daca se merita ca bani,pot pleca si o luna doua nui problema chiar te rog si fac cinste.tel 0763631898

Comment

Originally posted by ficu View Post
                    Buna seara.Binenteles ca pot pleca daca se merita ca bani,pot pleca si o luna doua nui problema chiar te rog si fac cinste.tel 0763631898
                    FIcule de unde esti am gasit azi pe bursa curse din ploiesti buzau focsani tur retur zilnic 5 pe saptamana vroiau contract. 0724 992 233 Paul. Pret 0,8 dar plateste dus intors din ce am inteles eu din ce a scris la detalii.

Comment

Off topic .
                      Am practicat acest "sport" timp de 10 ani . Nu stiu in provincie cum merge treaba , dar in BUC. m-au omorat taxele si impozitele . Cum ajugea base ministru transporturilor, cum mai inventa cate o taxa . Plus intretinerea masinii , MB409D , firma,contabil, concurenta , etc . M-am retras in 2004 .
                      Regret ca va merge greu , dar la mai bine nu sperati .
                      Totusi, un fost coleg de transport va ureaza mult noroc si drumuri bine !.

Comment

Fratilor m-am hotarit,gata o vind,este cineva interesat? o licitez!!!!

Comment

Asa de neagra este latura asta a transportului, spun asta caci de un an sau chiar mai bine , pe toti prietenii mei ii aud ca se vaita, cel mai bine de cei care au prins un contract cu ceva ani in urma, am avut si eu un contract dar s-a schimbat personal la conducere si tipul de la logistica si-a adus neamul cu dube acolo , astfel noi care eram de ceva ani nu mai aveam loc acolo
                          jocuri cu masini

Comment

Originally posted by brain View Post
                            Salut. Poate esti interesat sa dai Sprinterul la schimb cu un alt Sprinter, de persoane (9 locuri) daca tot nu ai de lucru cu el, ca eu nu dovedesc. Stima
                            Salut. Mai esti interesat de achizitionarea unei utilitare sprinter? Am adus in oct. 2010 un sprinter 413 din Germania, crezand ca voi face mari afaceri, transport marfa. Nu am reusit in sensul asta si ma gandesc sa o vand sau un schimb cu un 8+1
                            Deci : Mercedes sprinter 413 din 2002 aprox 215.000km reali. un singur propr in germania, pe care il cunosc. Are duba de aluminu si cu lift hidraulic pe spate
                            Si daca sunteti interesati, ma puteti contacta la tel : 0762386460 ; 0728729810; 0744337505.

Daca vrei sa vinzi, foloseste Bursa, cu regulile ei.
                            Last edited by cutaresku; 04-17-2012, 20:24 PM.

Comment

Multumesc, dar am deja un 416

Comment

Salut mai e cineva pe aici care poate sa dea lucru.Eu abia am deschis firma si am cumparat masina acum o luna un sprinter 313 cdi din 2000 de 5 ewp si inca nu am gasit nimic de lucru si am investit atat si nu as vrea sa ma duc in cap deja.am tot ca pentru o firma de transport cmr ,fax....Daca e cineva care poate sa ma indrume,pot merge chiar si pe comunitate cu ea sa ma sune tel.0723650722

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF