Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme servo sprinter 313 cdi

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme servo sprinter 313 cdi

Salut! Am o problema cu un sprinter 313 din 2001 ----- se misca volanul foarte greu. Bineinteles ca am fost la vreo 3 - 4 service_uri si am primit acelasi raspuns "inteligent" de la toti " pompa sau caseta" la mintea cocosului. am inceput prin a schimba pompa cu toate ca nu scartaia, nu maraia etc, evident merge la fel, mentionez ca nu pierde ulei pe nicaieri.
    A mai patit cineva asa ceva? Eu personal inclin sa cred ca e de la statul degeaba pe creiza asta))) astept un raspuns multumesc

Ar putea fi intr-adevar caseta de directie (cunosc pe cineva care are aceeasi problema la un LT- ii merge greu directia) sau ai putea verifica furtunele care duc de la pompa de servo la caseta.
    Toate cele bune.

Comment

daca ai schimbat pompa si nu s-a schimbat nimic atunci ce crezi ca este de vina???

Comment

Salutare.Am avut la doua masini aceasta problema.Cuplajul cardanic dintr-e volan si caseta se blocase.L-am uns si nu mai am probleme

Comment

Originally posted by bobos View Post
          Salutare.Am avut la doua masini aceasta problema.Cuplajul cardanic dintr-e volan si caseta se blocase.L-am uns si nu mai am probleme
          poti sa fii putin mai explicit, celke doua cruci cred ca sunt pt articulatie, am observat doua "capace" unul in partea cu caseta si unul la intrarea axului in cabina , ma gandesc sa nu fie vreun rulment pe acolo prin ele. astept un raspuns, intre timp imi umflu muschii la volan)))

Comment

sal!!Sub pompa de frana se vede o cruce cardanica o bucsa intre coloana ce coboara din volan si cea inspre caseta de directie schimba acea zisa bucsa si imi spui si mie dupa acea daca mai merge greu volanul.foloseste vfoarte putina vaselina pt.ca se imbiba cu de toate de sub masina si merge iar greu.

Comment

la min daca iau volan max scirtie

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF