Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

ld

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ld

Sigurante bune, becuri bune dar nu functioneaza semnalizarea si avaria ,raman aprinse si atit .Am fost la electrician a dat cu un spray, a mers dar peste o ora nu a mai functionat.

1. Titlul trebuie sa reflecte continutul topicului... Titlul dumitale nu stiu ce reflecta.
    2. Ca lumea sa raspunda, trebuie sa dai detalii. Masina, tip, motor, etc. La ce anume ai dat cu spray? Ce spray? Rexona? Scuza-mi gluma dar asta nu e nimic in postul dumitale care sa nu ma faca sa ma gandesc inclusiv la antiperspirante.
    3. As dori sa fiu on-topic dar cu informatiile date de dumneata, chiar nu am cum. Asteptam completari, dupa care, cu mare drag, incercam sa te ajutam.

Cu respect,

Andrei

Comment

Din ce am reusit sa inteleg din post, se pare ca e de vina releul de semnalizare.

Comment

Pai si eu am inteles. Dar nu trebuie sa ne stresam juma' de ora sa intelegem care e problema... Nu?!?

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF