Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

salut.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• salut.

sper sa fi nimerit sectiunea.

Am mercedes vito 108 din '99, mixt. Jumatate locuri jumatate marfa.

ce inseamna? 2 scaune in fata iar in spate, inainte de peretele despartitor, eu am o bancheta pentru 3 locuri, si nu 3 scaune cum au toate.

Intrebarea mea este: se potrivesc husele auto standard ? pentru ca bancheta nu vad sa fie cu mult mai mare decat una de masina obisnuita, oricum este mai subtire ca si grosimea sezutului si grosimea spatarului.

Astept un sfat, sa stiu daca sa cumpar un set de huse standard, pentru ca nu prea te lasa nimeni sa desfaci sa probezi . ms!

Poti sa iti configurezi ce fel de huse vrei, pe net sau prin telefon cu un consultant. Gasesti detalii pe www.huse.ro Eu prin 2006 am avut un Multivan cu 7 locuri. Nu gaseam nicaieri set huse pentru 7 locuri. Ei mi-au facut, la un pret rezonabil. Stima

Comment

Ca tot ati vorbit de huse , eu am o problema la utilitara mea care are scaune piele (imitatie) care in timp sau cam rupt pe langa cusatura , problema asta o am numai la scaunul din stanga aproape de usa , ma gandeam ca exista si tapiteri auto , daca ma indruma cineva spre un tapiter care stie meserie va raman dator , multumiri anticipate .
      transport marfa

Comment

@dan27692000, daca ajungi prin zona, te trimit eu la cineva. Sau mai bine, daca vrei sa faci un drum peste granita, iti configurezi interiorul cum nu se poate mai bine. Ai jos un exemplu ...
        Attached Files

Comment

Originally posted by brain View Post
          @dan27692000, daca ajungi prin zona, te trimit eu la cineva. Sau mai bine, daca vrei sa faci un drum peste granita, iti configurezi interiorul cum nu se poate mai bine. Ai jos un exemplu ...
          Arata bine , ce nu imi place este pielea care pare ca nu este intinsa prea bine sau mi se pare mie .., trebuie sa iau legatura cu tine cand ajung pe la Botosani , spune-mi te rog cam cat te-a costat tapiteria cu materiale cu tot . Eu vreau numai in fata caci am Sprinter de marfa , dec 2 plus 1 . Si ar mai fi ceva , vreau neaparat si eu scaun cu perna de aer , cam cat ar costa unul ..
          Last edited by dan27692000; 03-04-2011, 20:44 PM.
          transport marfa

Comment

Asa e modelul. Uite poza atasata si la restul scaunelor. Portiunea neagra e bine intinsa cea gri e suprapusa sa se poata intinde cand se aseaza cineva. In acest fel devine destul de confortabila. Mentionez ca scaunele au fost facute acum cam 120.000 km in urma, deci dupa cum se vede sunt destul de trainice. Un pret ma pot interesa zilele astea si iti spun. Depinde ce vrei, piele naturala, piele ecologica sau tapiterie pinza.
            Attached Files
            Last edited by brain; 03-04-2011, 21:02 PM.

Comment

Asa e modelul. Uite poza atasata si la restul scaunelor. Portiunea neagra e bine intinsa cea gri e suprapusa sa se poata intinde cand se aseaza cineva. In acest fel devine destul de confortabila. Mentionez ca scaunele au fost facute acum cam 120.000 km in urma, deci dupa cum se vede sunt destul de trainice. Un pret ma pot interesa zilele astea si iti spun. Depinde ce vrei, piele naturala, piele ecologica sau tapiterie pinza.
              Da , arata bine , as prefera piele naturala , eu am piele sintetica , dar cred ca la fel de mult se transpira pe piele naturala ca si pe aia sintetica .. nu ?, te rog da-mi niste preturi , si o veste despre scaun cu perna de aer ..
              transport marfa

Comment

Uite aici, mai detaliat. Eu aici am facut.
                Previous Next ВЫСОЧАЙШИЙ УРОВЕНЬ КАЧЕСТВА, ЗА ГОДЫ РАБОТЫ МЫ СОБРАЛИ ВОЕДИНО КОМАНДУ ВЫСОКОКЛАССНЫХ ПРОФЕСИОНАЛОВ , НОВЕЙШЕЕ ОБОРУДОВАНИЕ И ОПЫТ ВЕДУЩИХ МИРОВЫХ КОМПАНИЙ. Наши Последние Работы

Cauta pe pagina principala meniul "Фотогалерея"
                Un scaun este intre 30 si 120 $ depinde cum il vrei. Mai exista posibilitatea ca sa iti monteze incalzire in scaune. 45 $ pentru scaunul soferului si inca 60 pentru bancheta de langa aia pentru 2 pasageri. Un scaun cu perna cred ca gasesti pe la dezmembrari.

Comment

Uite aici, mai detaliat. Eu aici am facut.
                  Previous Next ВЫСОЧАЙШИЙ УРОВЕНЬ КАЧЕСТВА, ЗА ГОДЫ РАБОТЫ МЫ СОБРАЛИ ВОЕДИНО КОМАНДУ ВЫСОКОКЛАССНЫХ ПРОФЕСИОНАЛОВ , НОВЕЙШЕЕ ОБОРУДОВАНИЕ И ОПЫТ ВЕДУЩИХ МИРОВЫХ КОМПАНИЙ. Наши Последние Работы

Cauta pe pagina principala meniul "Фотогалерея"
                  Un scaun este intre 30 si 120 $ depinde cum il vrei. Mai exista posibilitatea ca sa iti monteze incalzire in scaune. 45 $ pentru scaunul soferului si inca 60 pentru bancheta de langa aia pentru 2 pasageri. Un scaun cu perna cred ca gasesti pe la dezmembrari.
                  Da da , si cum eu sunt un as in rusa ma descurc de minune , nu inteleg nimic bro , nu am invatat rusa in viata mea , unde vine asta in Moldova , adica trebuie sa ma duc pina in Moldova ?
                  transport marfa

Comment

Dupa cum stii, in R. Moldova se vorbeste romana. Dar cei ce au lucrat la mine sunt din Ucraina, in Cernauti, deci acolo trebuie sa ajungi. Daca ai treaba in zona, ne auzim si mergem pana acolo. Oricum daca vrei sa iti faca treaba buna, trebuie sa ajungi dimineata la prima ora si seara sa iti termine. Bineinteles facem o programare sa fii sigur. Preturile sunt cam la 50 % din cele de la noi din tara. La ce am facut eu, la Bacau la Dypety mi-au cerut 3400 euro fara TVA, adica 4216 euro. Aici am platit 2300 $. Bineinteles gasesti tot ce vrei, alaturi au service doar pentru microbuze. Stima
                    P.S. Nu ai zis, daca iti place ce lucrari au baietii astia postate pe site.

Comment

Dupa cum stii, in R. Moldova se vorbeste romana. Dar cei ce au lucrat la mine sunt din Ucraina, in Cernauti, deci acolo trebuie sa ajungi. Daca ai treaba in zona, ne auzim si mergem pana acolo. Oricum daca vrei sa iti faca treaba buna, trebuie sa ajungi dimineata la prima ora si seara sa iti termine. Bineinteles facem o programare sa fii sigur. Preturile sunt cam la 50 % din cele de la noi din tara. La ce am facut eu, la Bacau la Dypety mi-au cerut 3400 euro fara TVA, adica 4216 euro. Aici am platit 2300 $. Bineinteles gasesti tot ce vrei, alaturi au service doar pentru microbuze. Stima
                      P.S. Nu ai zis, daca iti place ce lucrari au baietii astia postate pe site.
                      Salut din nou , nu am indraznit sa intru pe site caci nu cunosteam limba dar acum ca mi-ai spus ca au prezentari am click-uit si eu ceva pe acolo , nimic de zis , sint buni baietii , ce nu mi-a placut este monitorul crt , au aparut de ceva vreme buna lcd-urile ..., dar asta nu ma intereseaza pe mine , eu vreau tapiterie piele pentru scaunele din fata caci eu am mercedes Sprinter de marfa , tu probabil ai dat atatia bani pentru toate scaunele la mercedes Sprinter cu locuri , oricum cand am drum pe acolo trebuie sa ne intalnim sa ma duci la ei , insa cu criza asta nu prea cred asa curand , dar pina atunci sa auzim numai de bine si multumesc pentru amabilitate.
                      transport marfa

Comment

Cu placere. Toate cele buna.

Comment

Working...
                        X
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF