Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

tempomat vario 98

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• tempomat vario 98

Salut, stie cineva cum pot inlocui pseudo-tempomatul fromat dintr-un bat si un buretel cu un tempomat ok ?
    mai exact are cineva de vanzare tempomate pt camioane si mai exact pt un vario 815 din 98?
    multumesc de ajutor si sfaturi
    o zi buna
    nicu

Originally posted by susuric mic View Post
    Salut, stie cineva cum pot inlocui pseudo-tempomatul fromat dintr-un bat si un buretel cu un tempomat ok ?
    Mai exact are cineva de vanzare tempomate pt camioane si mai exact pt un Vario 815 din 98?
    Multumesc de ajutor si sfaturi.
    O zi buna.
    Nicu
    Litera mare la inceput de propozitie!!
    Te asteptam la intalnirile locale ClubMercedes Banat!
    Ceau.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Salut,
      sincer imi place sa scriu cu litere mici, inclusiv numele meu, scriu cu litere mari salutul catre ceilalti sa nu se "deranjeze", sau daca vreau neaparat sa arat ca am inceput o noua propozitie,in rest asa imi place mie, sa scriu, cu litere mici.
      Daca nu e un impediment, si stie cineva de unde as putea sa-mi iau un tempomat ar fi chiar perfect.

La intalniri as veni cu mare placere, dar in ultima perioada nu mai am timp nici sa mor, de aceea imi doresc si tempomatul, mai trag cate un pui de somn, ma mai relaxez si eu ca baietii, nu?

o zi buna
      nicu

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF