Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Problema pornire mai bine zis Nu Mai PORNESTE

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problema pornire mai bine zis Nu Mai PORNESTE

    Buna seara, am un ML 320 Cdi din 2006 cu Keylessgo.Pe vremea asta si cu drumurile care sunt am zis sa nu stric ceva la el si l-am bagat in garaj.Dupa vreo 2 saptamani dau sa-l deschid si surpriza..nu mai mergea deloc.M-am chinuit pana la urma cu cheia normala si am deschis usa..dar de pornit nimic..nici macar avariile nu merg!Am sunat un prieten mecanic si l-am intrebat dc nu cumva e bateria si dc pot sa o pun la redresor.Am pus redresorul pe borna plus de la motor cea din dreapta si minusul la un surub al caroseriei, nu direct pe baterie deoarece nu pot ajunge la ea,fiind totul electric.Sau nu stiu eu..dupa 5-6 ore de stat pe redresor absolut nici o diferenta,nu se aprinde nimic...

    Cine ma poate ajuta, i s-a intamplat cuiva asa ceva, cum pot sa incarc sau sa schimb bateria??Va rog mult ajutati-ma!!

  • #2
    Buna seara , ca sa schimbi bateria trebuie sa ai rabdare si sa ai ceva scule , adica bateria se afla sub scaunul pasagerului din dreapta , dai scaunul in fata ( daca ai curent)si va trebui sa tai mocheta de sub scaun, ea are deja o urma care se vede, dupa care trebuie sa scoti tubulatura de aer , si dupa aceea o s-o gasesti .
    Parerea mea este sa stai linistit si sa incerci, sa pui redresorul in speranta ca se v-a incarca.
    Posibil ai ceva consumatori care toaca bateria, pentru a scapa de probleme ,mergi la cineva care stie aceste modele de masini si stie unde sa caute.
    In partea dreapta a compartimentului motor ai o borna rosie, si tot in acea zona dar pe langa aripa vei gasi borna de minus, are un capacel negru, scoatel si pune clestele pe el.
    Daca ai aparate suplimentare pe masina este bine sa le demontezi pentru a se putea incarca bateria, inainte de a o porni incearca sa o inchizi si sa deschizi din telecomanda masina si dupa aceea porneste.
    Sper ca ai un redresor adevarat , daca vrei sa pornesti , si inca ceva dupa ce ai pornit este bine sa pui un star pentru a reseta calculatoarele si sunt destule .
    ATENTIE UNDE PUI CLESTII DE LA REDRESOR CA SA NU PLINGI DUPA ACEEA.
    Nu circula niciodata cu o viteza mai mare decat poate ingerul tau sa zboare..
    TEL 0722623721.

    Comment


    • #3
      Multumesc pentru raspuns si sfat.Voi incerca de dimineata sa pun redresorul exact pe borne..poate ca nu gasisem borna negativa nu se incarcase.Sper sa mearga.

      Comment


      • #4
        Poate nu o fi bateria, decat daca ati lasat masina cu vreun consumator pornit tot timpul cat a stat. Mai ales ca a stat si in garaj si nu prea se pune problema frigului. Poate e de ajutor despre sistemul keyless go :http://www.clubmercedes.ro/pornire-o...6.html?p=88485

        Comment


        • #5
          Pune un aparat de masura si vezi ce tensiune are bateria. Daca are 12.5V minim e ok.
          `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

          now - bicicleta !

          0744 239 949

          WEB
          http://garajautodiag.blogspot.com

          Comment


          • #6
            Am reusit sa incarc pana la urma bateria cu un redresor adevarat si a pornit pana la urma...am facut vreo 100 km si imi era frica sa opresc masina ca nu cumva sa nu mai porneasca dupa.In schimb nu a facut nici o problema, a pornit din prima si dupa vreo 3 ore de stationare.
            In schimb imi apare in bord....coolant level..am citit ca e vorba despre nivelul lichidului de racire dar ma gandeam ca poate e legat de baterie.O fi asa?Va multumesc pentru sfaturi si pentru eventualele sfaturi care vor veni!

            Comment


            • #7
              Coolant level=nivelul lichidului de racire.

              Comment


              • #8
                Salutare.Am un Mercedes ML 320 din 2009.L-am cumpărat de 2 săptămâni,și in ultimele zile nu mai vrea sa pornească!!Toarce motorul scoate fum tare dar nu pornește!!De la ce poate fi?Multumesc

                Comment

                Working...
                X
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF