Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Problema dpf

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Problema dpf

  Salutare din nou. Se oare ca după 2 ani și doar vreo 30000 km parcurși, încep problemele. Astăzi, surpriza, după pornirea de dimineața CHECK Motor - aprins. E adevărat ca in 2 ani nu l-am văzut aprins , dar asta nu înseamnă ca îmi doream sa se aprindă. Am conectat testerul, un launch X431 și codul arată așa : 148A00. Atașez poze cu valorile. Poate sa fie senzorul de presiune diferențiată? Sau/ și senzorul presiune gaze eșapament de lângă EGR? Sfaturi , păreri ?! Muktumesc

 • #2
  Salut, nu cred ca pot fi alea valorile reale, din ce imi dau eu seama...273010 km de la ultima regenerare???????Nu prea are cum........Pentru o buna diagnoza incearca sa pui un Star pe ea, altfel cauti acul in carul cu fan....Stima.
  Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
  Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
  Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
  SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
  https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

  Comment


  • #3
   E...cum nu se poate? Imaginează 6-900km ( câți știi tu că se poarta) și adaugă o manipulare " usually " de km.

   Nu ma refer la acest topic, însă tehnic este posibil.

   Aici, defectul este legat de Nr de regenerari, nereușite... astfel, înainte de o diagnoză corectă, trebuie schimbat urgent uleiul la motor.
   ​​​​
   http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


   www.mbretrofit.ro

   Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

   Comment


   • #4
    Revin asupra problemei cu regenerarea. Constat ca la aproximativ 150km își face regenerare. Filtrul DPF, a fost curățat, injectoarelor verificate și sunt OK. Totuși???? Care ar fi cauza. După scanarea cu Star am schimbat sonda Lambda și totul e OK acum. Nu mai am nici un cod de eroare. Este adevărat ca merg mai mult in localitate, drumuri scurte, dar o data pe săptămâna o scot la drum și își face regenerare care durează aproximativ 15-20 minute. Totuși nu e prea des? Care ar fi explicația?

    Comment


    • #5
     Fum in exces ( care se strânge în dpf), nu e neapărat din cauza injectoarelor. Aer fals, pe la furtune, debitmetru bramburit de la revizii aiurea, software manipulat, turbina obosită, etc. Sau, dpf spart, celulele colmatate, bucăți care se plimba și astupă orificiile pe unde se măsoară presiunea diferențială...
     http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


     www.mbretrofit.ro

     Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

     Comment


     • #6
      Sunt corecte toate cele enumerate de colegul cl600, dar, atata timp cat masina isi face regenerarea si nu ai bec aprins sau erori in bord eu zic sa mergi linistit.De alea te iei atunci cand ai probleme...Eu pe a mea nu am inteles-o niciodata ....Uneori ajungeam in Galati dupa 3000 de km si isi facea regenerare dupa 2 zile (50 km) alte ori mergeam 3,4 zile in oras si nu intra in regenerare....Uneori ,iarna in vacanta, o porneam in 2 zile diferite 10-15 minute si la plecare intra in regenerare alteori o porneam zi de zi toata saptamana si nu intra !!!Asa ca, parerea mea e sa mergi cu ea si sa te gandesti...la altele !! Stima...
      Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
      Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
      Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
      SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
      https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

      Comment

      Working...
      X
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF