Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Martori de bord

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Martori de bord

probleme martor bord...am un ml 270 cdi si se aprinde aleatoriu ceva de genu oil hi?stie careva ce inseamna?ms

Sa fii sanatos... mie imi pare sincer rau.
    Diagnoza Star, reparatii mecanica si electrica pentru auto fabricate dupa 1995.

Comment

pai bun si nu are nimeni idee ce inseamna?

Comment

Propozitia incepe intotdeauna cu litera mare! Nici nu puteam sa-mi imagineaz ca asa de multi gasesc aceasta regula de bun simt atat greu de respectat ...

Ai Warn !

PS: Daca nivelul la ulei nu este peste maxim, atunci ti-e defecta sonda sau cablajul undeva pe traseu.

Comment

Cand ai facut schimbul de ulei, ai pus prea mult ulei. Deci ai prea mult ulei in motor.
          Normal dupa cateva sute de km motorul "mananca" ceva ulei si isi revine.
          Daca nu te uiti din cand in cand la joja sa vezi nivelul de ulei, fa asa:
          -la 5 min de la oprirea motorului pui cheia pe contact sa se aprinda toate beculetele din bord;
          - cand la afiseajul electronic de la km apar liniute, in loc de cifre apesi de 2 ori consecutiv butonul de reset din ceas;
          - vor aparea urmatoarele mesaje
          Oil hi - prea mult ulei
          OI -ULEI OK
          -1 - ulei prea putin- caz in care pune ulei dar urmareste joja.
          Pa si km fara service

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF