Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Scurgere ulei

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Scurgere ulei

Salutare,
    Am un ML320 din 2009.
    Aseara am observat ca imi curge ulei foarte mult.
    Ma puteti ajuta cu niste pareri?
    Atasez poze.
    Attached Files

Fara poze pe sub ea cu zonele umede nu prea are nimeni ce sa isi dea cu parerea...
    Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

Comment

Am atasat poza si in primul mesaj
      Attached Files

Comment

Prin fara poze pe sub ea ma refer sa fie vizibil motorul, baia de ulei etc...
        Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

Comment

Defect clasic si arhidiscutat pe forumul nostru, racitorul de ulei din 'V-ul' motorului.
          http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Am rezolvat.
            Erau 2 oring-uri rupte undeva langa filtru de aer.
            Ms

Comment

Membru nou si curios

Salutare tuturor ! Imi cer scuze daca postez in topic gresit sau incalc vre-o regula a forumului. Am dat un search pe google despre problema "Scurgere ulei" si am fost directionat aici. Detin un ML320 din 2008 3.0 diesel V6 si am gasit pata de ulei sub el. Urmeaza sa il duc in service pentru a fi sigur de la ce este problema. Pana atunci nu pot face nimic altceva decat sa-mi imaginez cum as putea gasi rezolvarea. Uleiul din cate am vazut fara a da jos scutul se prelinge pe cutia de viteze de sus ducandu-ma cu gandul la ce a spus si colegul mai sus si anume racitorul de ulei din V-ul motorului. Insa care ar fi cauza mai des intalnita la acest model ? Si rog pe colegul cu garnitura de langa filtrul de aer sa imi dea un indiciu despre cum ar arata acea garnitura sau de la ce era. Multumesc frumos si sper ca nu am deranjat cu acest post pe nimeni . Seara buna sa aveti !

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF