Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

-Ml 280 cdi w164 nu se mai tureaza

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • -Ml 280 cdi w164 nu se mai tureaza

    Salut,cine ma poate ajuta cu un sfat ,eroare la tester ,,senzor contrapresiune esapament-tensiune prea mare,, am schimbat senzorul de langa suportul egr,pina sa schimb acest senzor ,masina pornea si se oprea imediat, acum imi apare aceasta eroare dar nu mereu,are momente cand masina trage foarte bine ,am curatat si egr-ul ,din ce poate fi?este ok sa anulez egr si dpf?care sunt urmarile?

  • #2
    Posteaza codul erorii.

    Comment


    • #3
      2089-senzor contrapresiune esapament-tensiune prea ridicata
      -permanent

      Comment


      • #4
        La pornire merge cam intrerupt,daca o turez isi revine,numai la relanti face asa,i-am inlocuit injectoarele si face la fel,presiunea in rampa este buna,egr-ul l-am curatat,nivel filtru particule imi arata 52 la suta

        Comment


        • #5
          Ai nevoie de o diagnoza amanuntita, poate fi chiar si bucata sarita din galeria de evacuare undeva in geometria turbinei...
          http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


          www.mbretrofit.ro

          Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

          Comment


          • #6
            Salut,turbina este curatata,defectul nu este permanent , pina sa schimb senzorul masina nu funcționa deloc, ce mai poate avea?

            Comment


            • #7
              Motoarele OM 642 au probleme cu colectoarele de admisie.Se macina si nimeresc in turbina.In cazul tau poate fi de vina mai mult -actuatorul.

              Comment


              • #8
                Din aceasta cauza da eroare pe senzorul de contrapresiune ?

                Comment


                • #9
                  Filtru de particule este la 52 la suta ,este ok?

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by geambasu View Post
                    Din aceasta cauza da eroare pe senzorul de contrapresiune ?
                    Da,actuatorul poate sa dea aceasta eroare.Daca e corect 52%-filtrul e ok.Senzorul pe care l-ai schimbat este nou original?

                    Comment


                    • #11
                      Senzorul este sh dar original , înainte sa îl schimb imi dãdea pe el tensiune scãzutã si nu pornea cu mufa pe el, dupa ce l- am schimbat a mers putin si a apãrut eroare tensiune ridicatã dar masina funcționeazã dar nu in parametri , are mers neregulat la relanti , si între 1000-1200 de ture nu merge ok , dar si înainte sa se strice acest senzor de tot fãcea la fel , dupa ce o fortam putin își revenea si mergea ok , am înlocuit injectoarele , sunt verificate , tot de la actuator face asa ?egr este curat, multumesc

                      Comment


                      • #12
                        Cum am mai explicat m-ai sus motoarele acestea au problema cu colectoarele de admisie (sunt facute dintr-un material care cu vremea se macina ) si dezreguleaza turbina.Deci,cind geometria turbinei nu corespunde cu turatiile motorului apar astfel de probleme.In 90% turbinile la aceste motoare se schimba impreuna cu colectoarele.Dar,dupa cum ai spus ca nu face mereu,ma uit m-ai mult in partea actuatorului care face ceva glume.Ai nevoie de un mester sa vada masina cu ochii lui.Prin postari e imposibil sa da-i raspunsul 100% corect.

                        Comment


                        • #13
                          Multumesc mult pt ajutor , mâine o sa verific mai amanuntit

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by optik View Post
                            Cum am mai explicat m-ai sus motoarele acestea au problema cu colectoarele de admisie (sunt facute dintr-un material care cu vremea se macina ) si dezreguleaza turbina.Deci,cind geometria turbinei nu corespunde cu turatiile motorului apar astfel de probleme.In 90% turbinile la aceste motoare se schimba impreuna cu colectoarele.Dar,dupa cum ai spus ca nu face mereu,ma uit m-ai mult in partea actuatorului care face ceva glume.Ai nevoie de un mester sa vada masina cu ochii lui.Prin postari e imposibil sa da-i raspunsul 100% corect.
                            Eu am curatat galeriile de admisie si Am montat una de euro 5(cea din dreapta are in plus o gaura pe unde intra apa in egr) am astupat gaura respectiva ,mergea ok pina am spalat motorul,dupa ce lam spalat nu a mai pornit,dupa cu insestente a pornit dar se oprea imediat,pe tester mia dat aceasi problema senzorul de presiune de linga egr,luni imi vine si il schimb
                            masina merge cu mufa scoasa la senzorul respectiv,dar la deal nu trage deloc
                            Eu am fost nevoit sa umblu imi curgea ulei mult pe la racitor,cand am desfacut am gasit motorasul dintre galerii cu mufa in el dar fara sa fie conectat la clapetele de pe celelalte 2 galerii
                            Galeria din stanga(termostat apa) pe deschis blocata/legata cu coliere
                            Cea din dreapta pe inchis tot cu coliere blocata
                            Eu doresc sa o aduc cum a facuto neamțu
                            Si ma astept sa ma bage in scaun cand bag talpa in ea

                            Comment


                            • #15
                              Am pus piese noi pe original,garnituri,galeriile curatate bine,turbina nu are joc deloc
                              desi avea galeria de pe dreapta blocata pe inchis(cea cu egr ) madina tragea bine tare

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF