Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Spoiler fata ML W163

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Spoiler fata ML W163

Buna tuturor

Daca as spune ce s-a intamplat, ca mi-am lasat prietena sa conduca si era sa raman fara spoiler in fata, probabil toata lumea ar zice ca e o scuza.
    Deci

Masina, ML 270 din 2000, a avut o experienta neplacuta cu o bordura, in sensul ca a trecut peste ea cu spoilerul din fata. Dupa ce a fost scoasa de acolo, spoilerul nu mai sta la linii cu aripa, in sensul ca marginile sunt cu 1.5 cm in afara, fata de aripa.

As avea mare nevoie de-o metoda pentru a-l trage cumva inapoi la linii. Sau daca stie cineva, cum se da jos, ce fel de suporti are si cum anume ar trebui indreptari. Orice sfat e binevenit !! ( in afara de ala cu nu-ti lasa prietena sa conduca, lectia aia am invatat-o din plin)

Multumesc

Salut,
    Posibil sa-ti fi sarit spoilerul din cleme, sau sa se fi rupt anumite cleme de pe el, baga-te sub masina cu o lanterna si cerceteaza zic eu in amanunt ce s-a intamplat, daca nu este crapat rupt sigur din punctul meu de vedere il pui la loc.

Comment

am reusit sa il dau jos, acum urmeaza sa indrept acei suporti si sa-l prind la loc.
      am gasit instructiuni, in caz ca cineva mai are nevoie
      Attached Files

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF