Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Echivalenta/specificatii ulei cutie viteze ATF

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Echivalenta/specificatii ulei cutie viteze ATF

Cu respect domnilor! ML 400 CDI, fab.2001, tip motor 628.963. In urma cu un an am avut probleme la cutia de viteze, a fost reparata(service parc Plumbuita!). Am mai schimbat ulei din cutie o data de la reparatie, iar acum, avand in vedere ca se incalzeste vremea vreau sa o fac din nou. Pana acum am cumparat ulei de la MB, ATF134 din cate imi amintesc...dar, 1L la MB costa 80 RON, iar in perioada asta nu mi-as permite 6x80RON + filtru+manopera.... Am inteles ca se poate folosi ulei ATF care se gaseste pe piata, Castrol, dar nu stiu specificatiile acestuia. Va rog sa ma ajutati, spunandu-mi ce fel de ulei sa folosesc pt. cutie.(am vazut prin magazine ca ATF-ul de la Castrol se-nvarte in jur de 22-30ron per L, pret care se incadreaza in bugetul actual ).
    Cu stima!
Working...
Logan | Dacia Logan |Anulare DPF