Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Atentie la rugina

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Atentie la rugina

Majoritatea G-urilor mai vehi au probleme cu rugina la caroserie,dar nu este asa grav deoarece masina are un sasiu foarte solid.Cutiile manuale mai au ceva probleme cu div zgomote dar nu iremediabile.
    In rest sunt masini indestructibile

Asa. Si? Marmota invelea ciocolata in staniol nu?

Comment

Originally posted by florineasca View Post
      Asa. Si? Marmota invelea ciocolata in staniol nu?
      Nu prietene.Impacheta fum(uri)

Comment

Theo am vazut ca ai un G. Poate ii faci o prezentare, cu poze, cu tot ce trebuie...
        Noroaie usoare...

Comment

Sigur,am sa-i fac.Im-i place ML-ul tau OFFROD-ist

Comment

Originally posted by theodor777 View Post
            Majoritatea G-urilor mai vehi au probleme cu rugina la caroserie,dar nu este asa grav deoarece masina are un sasiu foarte solid.Cutiile manuale mai au ceva probleme cu div zgomote dar nu iremediabile.
            In rest sunt masini indestructibile
            Nenea Teo, ne pui un anunt cu "Atentie" si apoi spui doua cuvinte, dupa care spui ca nu e nici o problema. Adica ceva de genul, atentie, nu e nici o problema. Nu tu detalii, locuri unde apare, cum se tarteaza, cum se previne, poze, detalii, chestii dastea. Ca asa deschidem si noi topicuri de genul "Atentie la injectoare, dar e posibil sa nu se strice!!!", iar la partea cutiilor, nu ne spui mai mult? Ce zgomote, cum se remediaza, cine remediaza, ce se strica!!! Chestii dastea, detalii, nu generalitati auzite aiurea!!!
            PS: ai grija cu marmota aia, ca s-ar putea sa impacheteze

Comment

Originally posted by paunionutz View Post
              Nenea Teo, ne pui un anunt cu "Atentie" si apoi spui doua cuvinte, dupa care spui ca nu e nici o problema. Adica ceva de genul, atentie, nu e nici o problema. Nu tu detalii, locuri unde apare, cum se tarteaza, cum se previne, poze, detalii, chestii dastea. Ca asa deschidem si noi topicuri de genul "Atentie la injectoare, dar e posibil sa nu se strice!!!", iar la partea cutiilor, nu ne spui mai mult? Ce zgomote, cum se remediaza, cine remediaza, ce se strica!!! Chestii dastea, detalii, nu generalitati auzite aiurea!!!
              PS: ai grija cu marmota aia, ca s-ar putea sa impacheteze
              Daca vrei tu ,no problem.Probabil am deschis un topic superficial,am sa-l dezvolt cand o sa am timp.
              Dar obsev ca aici este un forum plin de amenintari de genul asta,plin de sefi peste sefi,pun pariu ca in viata reala nu sunt chiar atat de "bosi".

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF