Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedes Gl vs LR Discovery

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • gmihai24
  replied
  Nu neg capabilitatile LC-ului dar tot cu deschidere laterala are accesul la portbagaj[emoji19]
  Plus ca te cam zdruncina, nu este chiar asa confortabil, in plus au foarte multi km cele care sunt la vanzare, sunt masini alergate pt anii care ii au.


  Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk

  Leave a comment:


 • cutaresku
  replied
  Io m.as uita si spre Toyota LC, daca vorbim de off road.

  Leave a comment:


 • Bugs Bunny
  replied
  Existã LR forum - intrã acolo ºi citeºte despre LR3. Ce nu-mi place mie e cã are un V6 de Jaguar cu distribuþia cu curea. Ce îmi place e ca am loc în el ºi îþi dã senzaþia cã eºti în locomotivã, se vede bine capota, e confortabil la condus.
  Perne au amândouã, pe drum te pot lãsa amândouã, V8 CDI e notoriu pentru figurile pe care le poate face...
  Ia ce-þi place doar sã fie un exemplar bine întreþinut, cu istoric de service ºi km cât mai puþini.

  Leave a comment:


 • gmihai24
  replied
  Nu il voi folosii in off-rod extrem, va fi mai mult o masina de zi cu zi in oras si autostrada, men tionez ca locuiesc in Spania ( in tara vin rar, ultima in 2013 [emoji51]) zona Castellon, o zona de ses si in apropiata vecinatate o zona mai deluroasa dar stancoasa. Lucrez 21 de zile continuu si apoi 7 zile liber, in aste zile libere merg la pescuit sau cu familia, cam asa rezum modul de utilizare al masinii dar nici sa fie un simplu haldex pus acolo sa para 4x4, adica sa ma scoata la liman in situatii rare si absurde nu sa patineze pe loc sau sa nu treca peste obstacole pe drum forestier etc.
  Minusuri Disco LR. - nu are isofix in al 3-lea rand de scaune
  -multe probleme de electronica
  Minusuri GL -lipsa insuficienta de informatie


  PS: Cand ma refer la probleme in cazul masinilor nu ma refer la banalitati ci lucruri grave sau care nu ar trebuii sa apara atat de des etc.


  Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk

  Leave a comment:


 • Marian_Chirila
  replied
  V8-ul diesel in varianta GL400 a avut ceva probleme la inceput....in varianta GL420 a fost inbunatatit.Personal nu as opta pentru GL in offroad, gandestete doar ca la noi see sparg pernele pe drumurile "impecabile" ce le avem,daca nu iti place G-ul,un offroad veritabil ar mai fi Defender-ul,folosit si la ora actuala in armata multor state.

  Leave a comment:


 • gmihai24
  replied
  Oricat de mult as vrea G-ul ma da inapoi tipul de deschidere al usii portbagajului pentru o masina de zi cu zi.
  Disco LR e mai bine partajat dar ma da pe spate cantitatea de probleme ce le-am citit pe alte forum-uri, eu imi asunm cheltuielile dar sa te lase atat de multe componente prin locuri in afara oraselor nu e placut deloc.
  Un ML cu 7 locuri e de negasit dupa 2010 (80k de € nu dau pe o masina fie ea racheta), GL-ul mi sa parut cel mai potrivit ca si caracteristici insa in plan off-rod nui cunosc limitele


  Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk

  Leave a comment:


 • grizzlee
  replied
  Cam ce an si ce model te-ar interesa? Poate e cineva care are pe forum masina asemanatoare si te poate ajuta cu un feedback.

  Din cate stiu eu, un GL poate avea maxim un diferential central, care in conditii de offroad/zapada mai mare nu stiu cat te ajuta. Daca vrei doar un suv, care sa isi faca treaba bine si iarna sau un pic de noroi e ok. GL nu e masina pe care sa o scoti in offroad. Dupa cum spunea si un coleg, daca vrei offroader de la MB, alegi G. Nu stiu care e bugetul tau, dar as prefera oricand un G in fata unui GL.

  Leave a comment:


 • gmihai24
  replied
  Exact cum ai descris struto-camila am eu nevoie, 4x4, siguranta, spatiu...Ce nu are LR-ul este IsoFix. pentru scaunele din al 3-lea rand
  Cam cat de fiabil este motorul de 4 litri diesel de la mercedes?


  Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk

  Leave a comment:


 • b97dmt
  replied
  Compari clase diferite , dupa parerea mea .Pt ceva adecvat 4x4 exista “G” class.
  GL -ul este un fel S class cu o garda la sol mare , mult lux , spatiu , senzatie de siguranta.. O “struto-camila” care se integreaza perfect in peisajul din SUA .

  Pt off-road , as zice ca Land Rover este in mediul lui natural , acolo se simte bine.

  Leave a comment:


 • gmihai24
  started a topic Mercedes Gl vs LR Discovery

  Mercedes Gl vs LR Discovery

  Salutare, am ceva timp de cand umblu dupa un GL mai intretinut dar am vazut ceva interesant si la concurenta, adica Land Rover Discovery 3 sau 4.
  Ideea este ca vreau sa aiba 7 locuri sa fie 4x4 cu diferential pentru nebuniile mele dar nu am multa informatie despre GL in teren accidentat in afara de cateva video-uri pe youtube. Nu stiu cat de bine lucreaza sistemul 4 matic pe o masina de 5 metri si aproape 2,5t goala pe teren accidentat (la Discovery am destula informatie dar as prefera o steluta)
  Ce parere aveti?
Working...
X
Logan | Dacia Logan |Anulare DPF