Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

G-Klasse aniverseaza 30 de ani.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Deci pana la urma e cum zic eu cu G-urile si alte LR. Benz G, ca altceva n-are ce fi.
    BENZ G, altceva ce ?

Comment

Explicatia logica

Originally posted by 200ce_marius View Post
      Range Rover si Land Rover Defender merg in multe locuri, poate mai multe decat G-class. Mie mi-ar place un G pentru ca sunt fan Mercedes, dar si un Range Rover ma atrage grav.
      Pai normal vezi mai multe Rovelele ori de care ar fi ele decat G-uri si de aceea merg si prin mai multe locuri pt ca de pretul unui G nou echipat, iei 3-4 Rovere de serie.....sau 10 bucati Lada niva
      ps: intr-o seara am confundat un Land rover mai vechi cu o Lada niva....semanau 1 la 1 de la 50m la lumina becurilor
      Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

Comment

Originally posted by STEFAN V8 View Post
        Deci pana la urma e cum zic eu cu G-urile si alte LR. Benz G, ca altceva n-are ce fi.
        Binenteles. Inca nu s-a inventat ceva mai bun (si asta de treijde ani incoa')....

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF