Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

M-ar interesa cate ceva despre motoarele puse pe E290 W210.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • M-ar interesa cate ceva despre motoarele puse pe E290 W210.

    Va salut, as dori sa aflu si eu mai multe despre acest tip de motor. Din cate stiu eu, a fost un singur tip de motor. Eu stiu doar de motorul 602.982 cu capacitatea cilindrica 2874 cm si puterea de 95kw-129CP la o turatie de 4000. M-ar interesa, fiabilitatea, consumul si ce modificari ar merge facute la el. Am mai observat ca unul din 5 injectoare ar avea un senzor, pentru ce?
    Va, multumesc!!!

  • #2
    Nu va chinuiti sa-mi povestiti istoria acestui motor. Intre timp am mai aflat ca are pompa de injectie rotativa de la Bosch cu injectie directa si ca ar fi un motor CDI. Motoarele puse pe W210 intre 1996 si 1999 ar face primul pas catre Common-Rail.
    Va multumesc si va astept cu informatii utile.

    Comment


    • #3
      Sal! Nici vorba de cdi! Da e cu injectie directa dar nu cdi. Ca si fiabilitate e cred cel mai fiabil motor, fiind pul pe sprinter din 95 pana in 99 si e bine stiut ca sprinterele nu au concurenta! Eu personal am un sprinter cu potor 290 si are 800mii km si merge impecabil si trage de rupe! Singurul punct slab ar fi pompa rotativa care cedeaza pe la un milion din cate am inteles si am vb cu posesori de sprinter. Ca si consum nu trece de 10 la sprinter care are 2 tone gol si chiar si incarcat consumul ramane acelasi! Cat espre firul de pe injector cica e ceva senzor la mercedes cu euro 2, Ceva masoara el pe acolo!

      Comment


      • #4
        E foarte adevarat! E ultimul motor adevarat ............ 1 200 000 km am facut cu el si am schimbat doar injectoarele pe la 500 000 km
        Asta spune tot! Daca ai ocazia sa prinzi in stare buna o asemenea BIJUTERIE nu EZITA!!!!!

        Comment


        • #5
          Eu am w210 290 td si sustin si eu ca este un motor foarte fiabil, avand deja aprope 700.000 km si merge perfect.Am mai schimbat la el unele chestii dar doar din greseala unor '' mecanici''.

          Comment


          • #6
            Eu am asa ceva de aproape un an si jumatate si sincer asta a fost a doua iarna care a petrecut-o in tara noastra romaneasca. Iarna asta am avut ulei in motor 15w40 si am avut doua zile de furca cu el, in sensul ca doua dimineti la rand cand au fost -20grade mi-a luat 15 min sa-l pornesc si banuiesc ca din cauza uleiului prea gros electromotorul invartea cate putin motoru si sare bendixu. Dar dupa ce a reusit sa faca o tura completa motoru s-a revenit. Cand il pornesc de multe ori nu mai tin bujiile ii dau direct la automat. Porneste foarte usor nici nu apuc sa duc cheia la maximul contactului. Nu stiu deloc ce sa fac cu masina este Kombi si este din 12/1996, am probleme cu rugina. As vinde-o dar nu imi permit sa iau mai putin de 7000 euro. Va multumesc frumos pentru colaborare si daca mai are cineva motor de 2,9l va rog sa ne impartasiti problemele dumneavoastra. Masina mea nu are decat aproximativ 365690km si din ce reiese din cartea service ar fi reali.

            Comment


            • #7
              Am si eu un motor de 2.9 masina e din 97,ai avut probleme mari cu ea?mie mi se limiteaza la 3000rpm,nu stiu cauza!

              Comment

              Working...
              X
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF