Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedes w124 vs w210 (inclusiv gpl) fiabilitate-consum

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Mercedes w124 vs w210 (inclusiv gpl) fiabilitate-consum

  Va salut pe toti! Mă aflu in fata faptului ├«mplinit de a alege intre cele doua modele total diferite (in special in dotari), iar cu aceasta ocazie am decis sa deschid o mica dezbatere constructiva intre detinatorii acestora, pentru ca eu si altii aflati in aceasta situatie sa poate lua o dicizie. Asadar, va invit pe fiecare dintre voi sa va afisati opiniile fata de orice aspect vizavi de aceste modele. Toata stima!

 • #2
  W124 pare mai fiabil si mai usor de reparat.
  W210 parca rugineste cam repede
  Ambele modele au probleme la vechimea lor .
  Depinde care iti place.
  W124 gasesti greu unul accesorizat
  Suntem cei mai buni : in aer , pe apa si pe pamant !!

  Comment


  • #3
   Buna,

   Am cautat cam 6-8 luni pana sa gasesc acel W210 facelift pe care mi-l doream. Cand l-am gasit, am fost dispus sa platesc mai mult decat face poate. Tocmai fiindca avea si km putini.
   Am masina de 2 ani - foarte fiabila, fara probleme. In acesti 3 ani am facut cam 33,000 km.
   Daca sunt intretinute corect, nu ar trebui sa-ti faci niciun fel de problema. Singurul lucru la care te-as sfatui sa acorzi atentie - furtune. N-au cum sa tina 15 - 20 de ani si mai degraba previi decat sa-ti faci probleme.

   Rugina, in schimb este o mare problema la 210. A mea a avut garaj inainte sa-si schimbe buletinul in Romania, si chiar si asa, nu pot sa nu observ "inceputuri de probleme" pe la portiere, aripi, portbagaj, etc.

   Sunt in cautari acum si ptr W124, ma tot uit dupa un coupe. Din ceea ce m-am informat, aici rugina nu este o problema la fel de mare.
   1963 Simson SR2E
   1990 Mercedes W124 250d
   2001 Mercedes W210 200K
   2005 Mercedes W211 220cdi
   2018 Suzuki Baleno

   Comment

   Working...
   X
   Logan | Dacia Logan |Anulare DPF