Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Motor cu injectie directa benzina?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Motor cu injectie directa benzina?

    Am fost intrebat de un prieten curios care motor pe benzina de mercedes are injectie directa (injectoare pe chiuloasa) si care model poseda un astfel de motor! Nu am stiut sa raspund asa incat pun aici aceeasi intrebare si astept parerile celor mai in tema! Multumesc!

  • #2
    Modele CGI, adica toate cele actuale (din 2011 pana azi de la 63AMG pana la 160 cgi), cateva W203 mai vechi si chiar unele de prin anii 70...
    Last edited by cl600; 09-17-2014, 06:39 AM.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


    www.mbretrofit.ro

    Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

    Comment


    • #3
      Ok...multumesc! Daca stie cineva care motor(180 , 200 , 200 k etc.) de pe w203 este in aceasta situatie sau stie un cod motor il rog respectuos sa ma sau mai bine zis sa ne informeze!

      Comment


      • #4
        Ceva impresii va rog daca are cineva benzinarul E200 Sedan 2.0 , de dupa 2014 , cum sta la capitolul fiabilitate ,consum , costuri intretinere ,multumesc

        Comment


        • #5
          E un motor absolut genial, om274.
          In orice variantă de putere, are destul cuplu in ture puține ( merge in regim ' aproape diesel', unde și consumă că un diesel.
          Doar că atunci când te urci pe el, se transformă brusc într-o bestie și se poate tura până pe la 6K de ture într-un cuplu aproape constant.

          Plus că e motor actual, poate circula in orice capitală, nu trezește vecinii dimineața, etc.

          Fiabilitatea, că la orice motor actual, variatoare, distribuție, daca nu le are deja schimbate.
          http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


          www.mbretrofit.ro

          Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

          Comment


          • #6
            Pe asta mizez si eu ca e un tip de motor care inca nu e renegat ca cele diesel si ca avand euro 6 cel putin o perioada o sa mai poata circula si prin orasele care au inceput sa blameze dieselul. E foarte dureros ce vor sa faca , dupa ce acum 2-3 ani promovau dieselul ca fiind cel mai cel , acum dau cu el de pamant.
            Sper sa fie mai ok decat cel de 1,8 unde am vazut destule review-uri cu probleme la modelele mai vechi ....

            Comment


            • #7
              Buna seara !



              Nu exista asa ceva ca OM274...


              Iar legat de diesele non-euro 6 si potentialele interdictii de a circula in marile orase, totul e politica, deci se urmareste un scop anume care nu are prea multa treaba cu poluarea...




              Dragos

              Comment

              Working...
              X
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF