Acum ma duc sa fac poze cu motorul si cu PKC in pielea goala sa va minunati un pic de ce am fost in stare sa fac. Sper sa pun si la loc (Dumnezeu sa ajute). Am demontat si trapa cu celebrul motoras din portbagaj. A fost o adevarata aventura, nu sfatui pe nimeni sa faca asa ceva, mai ales singur. Ma minunez si ma laud singur ca am reusit sa scot emblema cu 350 SE fara sa o rup. Toata lumea ma sfatuia sa nu o dau jos ca o rup, ete ca am reusit sa o scot intreaga.
Incep sa inteleg de ce iubiti voi atat de mult masinile astea si mai nou si eu, pentru ca sunt facute sa ne satisfaca pana si "placerea" de a muncii la ele. Mie unul mi-a lasat o impresie deosebita pana acum. Pana si un surubel de pe la tapiteria plafonului cu dimensiuni extrem de mici nu m-a fortat sa-l tai, s-a desfacut fara cel mai mic efort. EXTRAORDINAR pot sa spun.
Incep sa inteleg de ce iubiti voi atat de mult masinile astea si mai nou si eu, pentru ca sunt facute sa ne satisfaca pana si "placerea" de a muncii la ele. Mie unul mi-a lasat o impresie deosebita pana acum. Pana si un surubel de pe la tapiteria plafonului cu dimensiuni extrem de mici nu m-a fortat sa-l tai, s-a desfacut fara cel mai mic efort. EXTRAORDINAR pot sa spun.
Comment