Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Schimb ulei cutie de viteze

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Schimb ulei cutie de viteze

Salut. As dori sa schimb uleiul din cutia de viteze. Masina este un w201, motor 2.0 benzina 122cp, cod motor M102.961, cutie de viteze manuala in 4+1 trepte. Am rasfoit o tona de forumuri si majoritatea recomanda uleiuri care sa corespunda cu standardul 236.2, insa am gasit si recomandari de uleiuri ce corespund standarului 236.1. Ce ulei ar trebui sa aleg? Ma intereseaza strict standardul pe care trebuie sa il aiba uleiul, marca o aleg ulterior. Multumesc anticipat!

Chiar nu ma poate ajuta nimeni?

Comment

De ce vrei sa schimbi uleiul?
      http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Din ce am gasit pe forumuri in afara, oamenii erau multumiti de rezultat, au zis ca schimba mai bine in sezonul rece, plus ca are 30 de ani, nu a fost schimbat, se aduna pilitura, iar orice ulei isi pierde proprietatile in timp. Vreau un sfat legat de vascozitatea uleiului, ca am dat de doua tipuri de sfaturi: cei ce recomanda ATF si cei ce recomanda 75w90/80w90 etc. Uleiul ATF in cutie manuala atat de veche mi se pare riscant, e diferenta mare de vascozitate. De aia astept niste sfaturi de la niste oameni care s au mai lovit de problema asta.

Comment

Salutare. Poate vede cineva, exista in Bucuresti vreun mecanic priceput in tigaile astea/ke jetronic? As aprecia o recomandare unde au mai mesterit la w124/w201,Multumesc

Comment

Ia niste Liqui Moly ptr cutie si o sa mearga OK.Eu l-am schimbat si in cutie si in grup si merge fara probleme....cum dreak sa nu il schimbi daca e asa de vechi??? tocmai de aia
            MERCEDES 190E benzina 1.8 (1992) / SB08DTD

Comment

Bună. Am un 190E din 1991 pe benzină, cutie automată. Mi-aș schimba și eu uleiul din cutie dar habar n-am cum. Poate mă ajută cineva cu ceva indicații...

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF