Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

W201 - Siguranta becuri consola

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• W201 - Siguranta becuri consola

Salut,

Din greseala am facut un scurt la beculetele din spatele celor 3 "robineti" de temperatura și ventilatie de pe consola centrala. Nu gasesc insa siguranta care s-a ars. Stie cineva daca trebuie cautata in alta parte decat in panoul general de sigurante?

Multumesc,

Salutare...doar in tabloul principal, in alt loc nu as crede sa fie problema. Verifica amanuntit siguranta/le, findca si eu am patit ca siguranta parea ok insa erau oxidate locasurile acestora...foloseste un spray de contact
    Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

W126 280SE
    W123 280CE
    W126 500SEC
    W220 500L

'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

Comment

salut ,

Nu mi-e clar exact ce masina ai , dar luminile din interior au o siguranta si in bordul cu ceasuri ......si un reostat .
      cand dispar luminile din interior ...cam acolo sunt probleme ( daca siguranta din tablou este ok )

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF