Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme cardan(flansa de cauciuc)

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme cardan(flansa de cauciuc)

Stie cineva magazine de piese Mercedes prin Bucuresti ca am ajuns de la Polovragi la Snagov cu c.... in pantaloni.
    Am descoperit ca flansa de cauciuc de la cardan(partea din fata de la cutie) este fff uzata jocuri de aproape 1cm.
    Si daca se poate un pret mediu.

MULTUMESC

Haide-ti colegi o mana de ajutor.

Comment

Orice magazin mai serios de piese auto, poate aduce piesa respectiva.
      Pentru comanda piesei va trebuii sa mergi cu talonul masinii, spre exemplu...
      MERCEDES-BENZ 190 (W201), D 2.0 (201.122), An fabricaţie: 08/83 - 08/89, kW/CP: 53/72, Capacitate: 1997, Cod motor: OM 601.911, Tip: limuzina
      SWAG, cod 10 86 0001, Cuplaj elastic cardan (fata) pt. cutie de viteze manuala, pana la numar de sasiu A 495250, pretul 325,30 RON (387,11 RON cu TVA)

Vei gasi si mai ieftin sau mai scump, depinde de producator si de magazin.
      Last edited by orca; 08-07-2008, 21:27 PM.
      .. ________ ..
      o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
      (Oo\==/oO)
      ..U...............U.
      Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
      http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

Salut! Dupa cum spune si 'Orca' trebuie neaparat sa achizitionezi flansa dupa talon si eu am joc in flansa de la cutie asa am luat masina, merg asa cam de 2 ani si inca nu am avut probleme, cel mai bine e sa o schimbi ca apoi sa stai linistit, in Pitesti am gasit de la60 ron pana la 450 ron, depinde de producator, in ceea ce priveste achizitionarea de la dezmembrari e mai riscant ca nu stii ce cumperi.

Comment

Rezolvat problem (multam Doc),pt. informare a costat cam 200 ron cu manopera(piesa noua) .Admini pot inchide. Multumesc.

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF