Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Problema sau normalitate?

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema sau normalitate?

La troaca mea cred ca este o problema (alta ), dupa cca 1 ora de functionare a motorului, simt ca masina nu mai trage, parca ii dispar 15-20 de cai, urca in ture pana la 6500, dar mult mai greu decat atunci cand e "rece" (adica in prima ora de functionare), acelasi fenomen l-am observat si in afara orasului, dupa aprox 100 de km, ii scade puterea si accelereaza mai greu, asta dupa ce se incinge motorul. Aveti vreo idee? Este mormal? Sau este o problema?

Nimeni nu stie?

Comment

Sa ma cac in gloaba ta... Vino dracu cu ea pe la mine, sami arunc un ochi.

Comment

Off-topicoktore,esti tare,sa mor io...M-am pishat pe mine de ras!!!Foarte tare,pe cuvant!Esti criminal!!(in sensul bun,binenteles)
        W124 E220 din 95

Comment

Masina si-a revenit ca prin minune. Trage continuu, fara probleme. Se poate inchide. Va multumesc!

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF