Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Diferential benzinar pe diesel !

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Diferential benzinar pe diesel !

Salut , am si eu cateva intrebari : imi puteti spune va rog daca e diferenta mare intre diferentialul de benzinar si cel de 2.0D ?
    Eventual rapoartele la fiecare daca le stie cineva
    Daca schimb doar uleiul in diferential mai suna urat ?
    BABY BENZ WITH BIG HEARTH

Da ,huruie rulmentii din el.

Comment

La tine la 2,0 D raportul este de 3,91 si la benzinare sunt mai mici !

Comment

Teoretic, benzinarele au raport mai mare ca dieselul, din cauza ca motoarele pe benzina suporta in general turatii cu 1/3 mai mari ca dieselul si cuplul e undeva la o turatie mai ridicata, ceea ce inseamna ca cu un diferential de benzinar vei dispune de mai multa forta la plecarea de pe loc, respectiv pana pe la 100-130 km/h cand vei ajunge cu motorul in "blana"... Daca ai pune un diferential cu raport mai mic ca al tau, ai avea putere mai mica, dar viteza maxima mai mare, acum depinde ce urmaresti.
        Raportul diferentialului e notat in coltul neacoperit de capacul din spate a diferentialului si reprezinta numarul de rotatii a cardanului pentru a face o tura completa de roata.

Comment

acum 2 luni cand a puscat placa de presiune , am schimbat si cutia am trecuta la 5 trepte , diferentialul a ramas tot cel vechi , si vreau sa va zic ca am trepte exagerat de lungi !
          Cand vine caldura am sa pun si diferentialul care era la cutia asta in 5 trepte , cel de benzinar este de vanzare !
          BABY BENZ WITH BIG HEARTH

Comment

Nu stiu cum e teoria cu 1/3 dar matematic 3,91 e mai mare decat 3,69; 3,46; 3,07 rapoarte care se gasesc la benzinare!

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF