Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Trapa Electrica W201 (montare+demontare)

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Acum nu mai merge de loc...s-au rupt niste elemente de aluminiu...va merge doar inlocuit tot ansamblul.

Comment

Am si eu o rugaminte cat China de mare... la trapa mea mi s-a rupt o "balama" - daca pot sa-i spun asa - care se prindea pe cablul de tragere (o sufa mai solida) si pe trapa propriu-zisa prin doua suruburi. Poate daca va ramane de la vreun donator asa ceva.... ma gandeam sa o plantez la a mea. Multumiri anticipate!

Comment

Am avut si eu aceleasi probleme cu trapa.am rezolvat regland mecanismul care trage/impinge trapa situat in portbagaj.Principiul e simplu:e un motoras care invarte o roata dintata care la randul ei trage sau impinge cablul legat de trapa.Daca strangi piulita care tine roata aia mecanismul va avea mai multa putere si s-ar putea sa impinga pana la capat trapa.La mine a mers.

Comment

Nu e de reglat mecanismul. Pur si simplu e o chestie rupta, dar am si vorbit cu cineva sa-mi manufactureze una dintr-o tabla mai solida....
          Last edited by florineasca; 07-16-2009, 13:11 PM.

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF