Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

190 E,an 1993,93kw,clima,abs,5viteze

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 190 E,an 1993,93kw,clima,abs,5viteze

persista vechea problema,la plecarea de pe loc si la schimbarea vitezelor se aude un cloncanit undeva in spate,ce sa fie?planetare,grup sau bucse de punte spate?Nu cred ca poate fi altceva,am intilnit ceva similar la un BMW E21,facea identic si erau de vina bucsele de punte-adica prinderea puntii pe caroserie,altfel spus cind plecai de pe loc intii se misca puntea in bucsa uzata ca apoi sa se fixeze si sa plece mashina.Orice parere e binevenita....

Planetare cred ca...

Comment

Grazie,dottore,voi verifica cit de curind...

Comment

Va salut! Si la mine face la fel, cloncane cardanu la plecare de pe loc, cand dau drumu la ambreaj si in frana de motor, dar se misca ca dracu la cutie, cand o sa schimb flansa o sa vad daca e de la ea sau de la cutie sa nu aibe joc.
        Toate cele bune!

Comment

La mine flansa e ok......

Comment

Atunci faceti altfel, masina urcata pe rampa o persoana la volan una sub masina, cine sta la volan sa-i dea svacuri din ambreaj cat se puna toate nebuniile in miscare si vedeti de unde vine acel cloncanit cel putin cu aproximatie si mergeti pe fir.
            Toate cele bune!

Comment

Sincer la asta ma gindeam mai demult,doar ca ......nu am timp....din pacate singurul care a vazut de ce e tipu care a cumparat coupe-ul de la mine...apreciez sugestiile....

Comment

aceiasi problema am avut-o si eu. am schimbat grupul si la fel facea, apoi cardanul si aceiasi treaba, apoi cutia si a disparut problema. la mine a fost din cutie, dar poate fi si din grup

Comment

cloncanit la schimbarea vit.mb 190

1 flansa de la esirea din cutie -uzuri mari la gauri
                  1. cuplajul central ( centre console) uzura
                  se examineaza cele doua elemente vizual ,dupa ce in prealabil s-a incercat rotirea planetarelor cu mana pentru a se observa eventualele jocuri in grup.

bafta
                  steen

,

Comment

XSTEEN-1si 2 sunt ok...miine fac multzi km cu dinsa,vedem ce consum iese....

Comment

Toate problemele rezolvate,ramine doar sa gasesc o oglinda stinga perfecta....se poate inchide.

Comment

Working...
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF