Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Releu pompa benzina

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Releu pompa benzina

    Salut baieti,intampin o alta problema in incercarea mea de a reconditiona si pune pe roti un w201.Dupa doar 10 km parcursi,m-am oprit la peco,iar la plecare masina nu a vrut sa mai porneasca..dupa verificari,s-a dovedit a fi releu de la pompa de benzina,si anume ca nu mai cupla si implicit pompa nu mai primea curent.Am desfacut releul si am pus un betisor la acea mica bobina din interior..ca sa mearga pompa incontinuu.Am adus masina acasa si am ajuns la concluzia ca releul nu mai cupla deloc am schimbat si bateria in speranta ca poate are nevoie de curent mai mult.
    Dupa 2 zile am pus iar releul pe masina , si i-am dat o cheie..asa de curiozitate..si...Surpriza!
    masina merge releul cupleaza , toate bune si frumoase.

    Aveti idee de ce m-a lasat tocmai in mijlocul drumui..iar acasa dupa 2 zile a mers...? are vreun sistem de siguranta in care opreste pompa din functionare?

  • #2
    Eu zic sa-l schimbi cat de repede ,exact asa s-a comportat si la mine si m-a lasat cand mi-a fost lumea mai draga.O saptamana intreaga nu am mai putut sa pornesc masina,si a trebuit sa o tractez tot Clujul pentru a o duce la un electrician,cand am ajuns la el, ce crezi!,surpriza ,mi-a pornit la sfert.Eu totusi l-am schimbat cu altul din dezmembrari si a costat 50 ron.
    CJ-20-AMN.

    Comment


    • #3
      Am si eu un releu de motor 2300 benzina si ti-l pot da in schimbul sumei de 50 de lei plus taxe postale, maxim 9 lei, dar trebuie sa pui codul de pe el caci aceste relee au mai multe componente si sunt in functie de dotarile masinii...difera pinii si s-ar putea sa nu-ti fie folositor. Contact aici, pe mail radu16b@yahoo.com sau 0722599936 doar cu SMS.
      Sper sa rezolvi aceasta problema cat mai repede!

      Comment


      • #4
        Am mai dat acum cateva chei la masina...si cupleaza cand vrea el si cand are chef....clar e stricat:|..am pus cateva poze cu releul
        Attached Files

        Comment


        • #5
          Da, Pini se potrivesc, dar codul nu! Al meu are cod 002 545 21 05, nu stiu daca va merge la tine. Poate ne lamureste cineva. La mine a functionat perfect timp de un an de zile. L-am achizitionat de la Dok in vremurile cand era aici pe forum...
          Last edited by radu16b; 03-29-2011, 13:59 PM.

          Comment


          • #6
            L-am intrebat pe Dok,si parerea lui a fost ca nu se potriveste releu'...

            Comment


            • #7
              Trebuie sa gasesti releu cu acelasi cod.Eu mi-am gasit identic,sau sa difere ultimele doua cifre,dar cu acelasi numar pini.Succes.A, si inca ceva ,sa mai scrie pe el si 4zil (cred ca 4 cilindrii).
              CJ-20-AMN.

              Comment


              • #8
                Din ce an este masina ?

                Comment


                • #9
                  Eu am 2 bucati de vanzare cu urmatoarele codurii: 001 545 77 05 si 002 545 20 05, intereseazate vezi daca iti sunt bune si vorbim..

                  Comment


                  • #10
                    Salut Nimat ,masina e din '86 , la cod sunt "pe aproape" la pini se potrivesc ? (am postat mai sus 2 poze).

                    Comment


                    • #11
                      Ale mele sunt cu 8 pini !!!

                      Comment


                      • #12
                        Am aplicat metoda "cand releu iti da jet , pompa merge pe direct" ..pana voi gasi releu ...

                        Comment


                        • #13
                          Ala ii un releu multi functional,daca tu l-ai anulat s-ar putea sa nu-ti mai mearga niste chestii, de exemplu, pornirea la rece.O sa vezi tu ce anomalii vor fi.Succes.
                          CJ-20-AMN.

                          Comment


                          • #14
                            Poi nu l-am anulat...ca fara el nici nu ar porni masina. am observat ca,cateodata cupleaza pompa si dureaza 2-3 secunde iar dupa se opreste..asa k am pus un fir in paralel,alimentat cu 12v si un intrerupator...practic nu fac decat sa cuplez eu pompa direct din baterie cand nu vrea releul. E doar provizoriu.

                            Comment


                            • #15
                              sal am si eu o rugamite.! am aceeasi problema la releu am fost la un electrician l-am platit cu 50 ron si m-am bucurat de masina doar aprox 500km
                              ziceți-mi si mie unde se afla acest releu pe masina sa ma uit si eu la el sa vad care e treaba si ce pot face

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF