Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme Acceleratie

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme Acceleratie

Buna din nou tuturor.Am o problema cu pedala de acceleratie.Este mai dura la apasare.Cand o apas se apasa greu si nu inteleg care ar putea fi problema.Am un Mercedes 190 E , An 1992 , Motorizare 1800 , Benzina!Care ati mai patit ceva asemanator rog o postare.Un sfat ceva .

Verifica cablul de acceleratie ,vezi sa nu ai toroane de la cablu rupte in camasa care sa franeze actionarea lui .

Comment

Mizerie, se rezolva cu putin spray
      Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
      https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

Comment

Flavius .. spray unde ? Da`mi un loc . Salut Eugen .. da`mi un pm cu id`ul tau de mess .. daca se poate . Cum verific cablu ? Il scot sau cum fac ? Ca sunt afon !

Comment

Originally posted by kopilasul View Post
          Flavius .. spray unde ? Da`mi un loc . Salut Eugen .. da`mi un pm cu id`ul tau de mess .. daca se poate . Cum verific cablu ? Il scot sau cum fac ? Ca sunt afon !
          Il desfaci din timoneria de la injectie si calci pedala de acceleratie ,daca merge greu e clar ca ai probleme cu cablul (mizerie sau fire rupte din el care agata in camasa ,poti da cu un spray degripant intre cablu si camase si sa il actionezi poate ai sanse sa se miste mai usor ( daca ai norocul sa fie mizerabil ) daca nu schimba-l

Verifica si timoneria actionand-o cu mana ( fara cablu montat) posibil sa fie stramba ,descentrata sa agate/frece in ceva si din cauza asta sa mearga greu

Idd-ul meu de mess il gasesti la profilul meu (acelasi ca la e-mail sau skype) ,partea proasta e ca o sa ma prinzi destul de greu pe mess ( mai mult seara/noaptea ) cand ajung de la munca acasa
          Last edited by Eugen Gaftoneanu; 11-27-2010, 19:56 PM.

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF