Salut am probleme la un w201. Am cumparat un grup, dar au aparut urm diferente fata de cel pe masina. Masina e un w201 motor 2000cc cutie in 4 manuala.
Grupul cumparat are codul 773289 raport 3.27 - A
Grupul masinii care pare mai mic si ca dimensiune are codul 179275 3.23 - B
Ca si latime e la fel, difera doar lungimea la grupul A fata de B. A are 28.5 cm si B are 31 cm.
Ca idee grupul cred ca e de pe w124 si eu vreau sa il pun pe w201. Cred ca trebuie sa schimb si capacul la spate ca A are 2 suruburi ca prindere pe cand B are 4.
Acum mi-ar trebui si tronsonul de cardan de la grup pana la rulent. Ce ma sfatuiti ? Sa cumpar alt grup sau sa schimb tronsonul de cardan care a masinii e mai mare. Stie cineva ce lungime are un tronson de cardan la w124?
Pun ceva poze sa va creati niste idei.
Grupul cumparat are codul 773289 raport 3.27 - A
Grupul masinii care pare mai mic si ca dimensiune are codul 179275 3.23 - B
Ca si latime e la fel, difera doar lungimea la grupul A fata de B. A are 28.5 cm si B are 31 cm.
Ca idee grupul cred ca e de pe w124 si eu vreau sa il pun pe w201. Cred ca trebuie sa schimb si capacul la spate ca A are 2 suruburi ca prindere pe cand B are 4.
Acum mi-ar trebui si tronsonul de cardan de la grup pana la rulent. Ce ma sfatuiti ? Sa cumpar alt grup sau sa schimb tronsonul de cardan care a masinii e mai mare. Stie cineva ce lungime are un tronson de cardan la w124?
Pun ceva poze sa va creati niste idei.
Comment