Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Problema geam electric

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema geam electric

Masina ii din 94 si geamul soferului cand mai are 2cm nu mai vrea sa se ridice si aud motorul cum merge de nebun.Eu am impresia ca ar fii stramb geamul ca intra mai repede partea oblica a geamului in rama si ramane deschis geamul 2cm in partea orizontala.
    Cu S-ul nu te pui.

Salut! Nu prea cred ca geamul e stramb,odata turnat nu isi schimba proprietatile,doar daca il spargi.Daca spui ca motorul se aude cum lucreaza,dar nu mai ridica geamul atunci trebuie sa verifici mecanismul macaralei.
    W202 elegance / 1.8 benzina,1993

Comment

) nu asa stramb ... partea oblica a geamului ajunge mai repede in rama si se opreste iar partea orizontala ramane la vro 2cm de rama.Eu zic ca geamul s-ar fii miscat un pic din suport.Si cum reusesc sa dau fata de usa jos sa vad exact care ii treaba acolo?
      Cu S-ul nu te pui.

Comment

Ca sa dai fata de la usa jos trebuie sa dai jos plasticul de la maner deoarece sub el se afla un surub de 10 (ai nevoie de tubulara, nu merge cu cheie), sa desfaci surubul cu plasticul aferent de la incuietoarea usi si sa dai jos plasticul de la oglinda, apoi tragi cu forta si simt in acelasi timp de ea in SUS ca sa nu rupi clemele!
        1982 Mercedes w123 240D
        1992 Mercedes w124 200D

Comment

La tine, mai mult ca sigur s-au tocit ultimii dinti de la macara, iar motorasul se invarte in gol. Prin urmare, mergi la dezmontari si cumperi alta macara. Ar trebui sa cose intre 100 si 200 de lei, in functie de foamea in care sunt cei care o vand. Daca gasesti un binevoitor, poate il convingi sa-ti dea doar macaraua, fara motoras, sa scapi mai ieftin! Bafta! Merge si de 190 (w201), dar trebuie sa-i fai modificari la prindere (sa dai alte gauri in usa)

Comment

Buna, scriu aici sa nu mai deschid alt thread. Geamul soferului cand deschid/inchid masina coboara singur nu pana jos dar coboara, depinde cat de repede rasucesc cheia; cand dau sa il cobor din buton, coboara pana jos si nu mai vrea sa urce trebuie sa iau o borna de la baterie si dupa aceea urca.Masina, un w124 are inchidere centralizata. Daca stie cineva din ce cauza ar putea face asa il rog sa imi spuna ce sa fac, multumesc anticipat toate cele bune.

Comment

Originally posted by adibenny2005 View Post
              Buna, scriu aici sa nu mai deschid alt thread. Geamul soferului cand deschid/inchid masina coboara singur nu pana jos dar coboara, depinde cat de repede rasucesc cheia; cand dau sa il cobor din buton, coboara pana jos si nu mai vrea sa urce trebuie sa iau o borna de la baterie si dupa aceea urca.Masina, un w124 are inchidere centralizata. Daca stie cineva din ce cauza ar putea face asa il rog sa imi spuna ce sa fac, multumesc anticipat toate cele bune.

Nu stie nimeni din ce cauza poate sa faca asa; repet am scris aici fiindca era vorba tot de geamuri electrice

Comment

Nu ai ceva modul aftermarket de centralizata pe masina?Altceva nu cred ca ar putea fi.
                Mercedes-Benz E220C 124 automatic '94
                Mercedes-Benz 230C 123 automatic '78
                Mercedes-Benz SL320 129 automatic '96
                Mercedes-Benz E200C 124 automatic '95

Comment

Nu, nu cred fiindca masina o inchid si o deschis cu cheia originala deci nu are telecomanda sau ceva eu asa zic ca este inchiderea centralizata originala de la mama ei.

Comment

Salutari . Cred ca la tine s-a facut o carpeala la instalatia de la geamuri sau de la inchidere fiindca treaba asta o patesti doar daca e ceva in neregula cu modulul de confort sau cum se cheama. Singura legatura intre geamurile electrice adica intre instalatia lor si cea de la inchidere este acest modul care are mai multe functii ,ele depinzand de "utilitatile" de pe masina.Ar trebuie sa dai afara bancheta din spate sa verifici modulul si conectorii de la el sa nu fi intrat ceva apa sau cine stie ce minuni mai gasesti pe acolo.Numai bine.

Comment

salutare tuturor.Am si eu urmatoarea problema:w124 al meu are geamuri electrice pe fata(model 1988) la care butoanele lasa de dorit si se strica mereu.In fine am fost la dezmembrari si am cumparat butoane doar ca acestea sunt mai noi si nu se potrivesc la pini,am fost iar la dezmembrari si am cumparat si locasurile unde intra pinii.oameni buni a reusit vreo unul din voi sa faca aceasta inlocuire sa mearga?daca da va rog spuneti-mi si mie detaliile pt ca am dus masina la vreo 3 electricieni si niciunul nu stie ce sa ii faca(ajung la acelsi rezultat ca si mine).Pe w124 s-au montat doua modele de butoane cu acelasi nr nr de pini doar ca mai e ceva pe undeva care impiedica geamul sa se inchida sau sa se deschida.

Comment

Desfa cu grija butoanele vechi si aloca-ti vreo ora ca sa cureti prin razuire cu un ac ascutit bine,bine toate contactele din interiorul lor.Ai grija sa nu pierzi arculetele si bilutele din interiorul butoanelor.Multa bafta.

Comment

salut,ms pt sfat insa eu am facut asta de multe ori pana au cazut de tot,de aia m-am decis sa iau butoane de celalalt model.numai ca cele vechi fac inversarea in interiorul butonului iar cele noi nu fac cred cel putin.nush daca a mai avut cineva problema asta dar daca a avut il rog sa imi spuna si mie cum a rezolvat-o,multumesc

Comment

salut eu am geamuri electrice cumparate+cabluri pana la alimentare..cum fac alimentarea de la baterie tin sa spun ca nu am siguranta ,transformator sau altele.doar un cablu cu 5 fire.cum fac?va multumesc

Comment

La 124 sunt doua modele de butoane: unele normale pe care tii mana si la coborare si la urcare si unele "automate" la care dai doar un impuls si geamul isi face toata cursa singur (sus sau jos). In ambele cazuri gasesti butoane NOI la magazinele de piese straine la preturi intre 80 si 100 de lei bucata. Cele de la dez. sunt in general praf ( stau afara, au 20 de ani, etc. )
                              1988 300TD

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF