Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme cutie automata

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme cutie automata

Salutare.

Venind ieri de la Varna catre Bucuresti, am observat ca, la w124 meu, 2.5.td din 95, atunci cand schimba din a 2-a in a 3-a, se aude o bubuitura. La fel si cand schimba inapoi, inspre a doua. Nu se aude la fiecare schimbare, dar avand in vedere ca nu a mai facut asa pana acum, am observat imediat. Si parca vine dinspre spate, mai degraba.

Masina e in fatza blocului, o sa ma ies un pic cu ea sa se incalzeasca motorul si sa ii verific uleiul din cutie. Ar trebui sa aiba o anumita culoare?

Sunt constient ca, fiind 1 mai, nu am unde sa merg sa schimb uleiul si filtrul, dar as vrea sa stiu daca pot merge cu ea asa pana o fac, sau e mai bine sa o las pe bara.

Multumesc.

Parca suna nelalocul ei "bubuitura"!Incearca sa descrii mai clar sau oarecum mai tehnic zgomotul.
    Doua masini:
    W 124 230E 1986 full
    W 124 250D 1987
    Si o:
    Alfa Romeo 155 TS 1998

Comment

ULEIUL DE CUTIE E ROSU. DACA DEVINE MARONIE E BAI SA C-AU ARS AMBREIAJELE. Verifica flanslele de la cardan: una e langa cutie si una langa diferential. Daca e o problema in transmisie dupa cutie atunci tre sa bata la schimbarea din orice trepte si la cuplanea din N in D
      BENZ G, altceva ce ?

Comment

Nu stiu cum sa ii zic altfel decat bubuitura, chiar asa se aude

Am verificat uleiul, mi s-a parut destul de deschis la culoare, abia acum am citit ca trebuie sa fie rosu. O sa ma duc sa il pun maine pe un servetel sa vedem ce culoare are. Ca nivel, era peste toate liniutele alea, deci presupun ca e la max.

Nu "bubuie" la toate treptele, si nu tot timpul, face mai multe schimbari normal, dupa care da cate o de-aia. Si din cate pot sa imi dau seama, dintr-a doua intr-a treia.

Nu pot sa ma bag pe sub masina, ca nu stiu la ce sa ma uit, o sa o duc la cineva care se pricepe, intrebarea mea este daca pot folosi masina asa, sau sa o las la bordura pana se uita cineva la ea.

Comment

Din punctul meu de vedere consider ca e destul de greu sa-ti spuna cineva daca mai poti misca masina sau nu doar dintr-o simpla descriere a unui zgomot.Daca zgomotul provine de la cutie asa cum presupui ar fi bine sa nu te dai prea mult cu ea in situatia asta,dar cred ca o poti duce pe roti pana la un mecanic.
          Daca zici ca zgomotul nu e permanent incearca sa-l asociezi cu o situatie anume(o accelerare mai brusca,o franare energica,denivelari ale drumului etc.)
          Last edited by MUFAC; 05-01-2009, 20:29 PM.
          Doua masini:
          W 124 230E 1986 full
          W 124 250D 1987
          Si o:
          Alfa Romeo 155 TS 1998

Comment

Ok. Mai in detaliu, pot sa iti spun urmatorul lucru: atunci cand sunt intr-a doua si apas pedala un pic mai tare si urca in ture, daca ridic un pic piciorul, scad turele, schimba si atunci face zgomotul ala. Daca o tin apasata, si schimba cand e mai turata, nu se mai intampla. Deci cand turele scad inainte de schimbare, atunci face zgomotul.

Comment

La fel e si la mine .. am inteles ca e un mic joc de sincronizare.. mai exact joc la cardan !
              `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

now - bicicleta !

0744 239 949

WEB
              http://garajautodiag.blogspot.com

Comment

Adica se poate rezolva usor?

Comment

Sincer nu stiu dar la un timp inveti sa eviti acel joc... la mine numai cateodata mai dau de el. Banuiesc ca se poate rezolva daca asta este problema. Ori schimbi grupul sau uleiul cu unul mai bun + un tratament ceva. Dar tin sa iti zic ca nu stiu exact daca la tine este de acolo bataia, verifica flansa la cardan .. echilibrajul.

Succes !
                  `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

now - bicicleta !

0744 239 949

WEB
                  http://garajautodiag.blogspot.com

Comment

Ok. Am mers la popeye, o sa schimb maine uleiul din cutie si filtrul. Pe saptamana viitoare, bucsile din grup, ca se pare ca sunt cam duse.

Dupa ce a supt Dok la furtune, am afllat ca si piesa aia de vacuum de pompa de injectie scapa.

Speram sa se rezolve dupa toate astea.

Comment

Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF