Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ceva probleme 250D

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ceva probleme 250D

Am achizitionat astazi un W124 250D,la care dupa o verificare nu exagerat de profesionala am observat cateva probleme.Sunt convins ca pentru remedierea unora dintre ele va trebui sa ma prezint cu palaria in mana la mecanic dar ma gandesc ca o parte din ele le voi rezolva apeland la experienta celor care se pricep din curtea asta!
    1.Am observat ca atunci cand motorul e subturat si accelerez,pana cand ajunge pe la 1600-2000 turatii masina intra intr-o vibratie groaznica,dupa care masina merge de nici nu se aude motorul inauntru.
    2.Nu functioneaza turometrul,si nu am nici cea mai mica idee de unde primeste informatie la diesel
    Restul sunt probleme estetice,iar faptul ca nu functioneaza trapa m-a lamurit un post deja existent.
    Cu multumiri,astept ajutorul vostru.
    PS.Stie cineva ce duze de injector sunt mai bune si cam la ce valoare ajung pe piata?
    Masina e din 1987!
    Doua masini:
    W 124 230E 1986 full
    W 124 250D 1987
    Si o:
    Alfa Romeo 155 TS 1998

250d

Eu tot am un w124 250D din 88, trepideaza la turatia de 700 aproximativ dar dupa aia dispare vibratia , nu stiu care e problema , cat despre turometru, are un releu cu siguranta pe el in spate la baterie, este o zona protejata cu un plastic, se da plasticul intr-o parte si pe releu este un capac care se ridica si are o siguranta gen furca cu 2 picioare de 10 A, la mine era arsa, am inlocuit-o si merge turometrul.
    Last edited by andreiman; 06-24-2009, 12:31 PM.

Comment

Vibratiile pot proveni de la rulmentul intermediar, si de la cuplajul de vibratii, asa am patit eu le-am schimbat shi e totul in regula, pentru a le schimba ai nevoie de rampa ca trebuie sa deai cardanul jos, cand schimbi rulmentul ai grija sa fi atent ca la mijloc unde se imbina cardanul are niste semne sa respecti pozitionarea ca daca nu va vibra shi mai tare si inca ceva nu merge cu masina subturata pentru ca se duc toate cuplajele mergi cu ea un pic mai turata. Mult noroc

Comment

Buna ziua!
        Referitor la problema cu vibratia, si eu o am, si-i inervanta rau..., la SE 280, la care am schimbat motorul.
        La mine cred ca-i de la cardan: nu-i aliniat cum trebuie, tot asa apare cand motorul e subturat. Daca ar fi rulmentul intermediar ar face constant, indiferent de turatie, iar echilibratorul l-am luat jos, si tot aceleasi simtome le are,... din pacate.
        Se poate incerca varianta de a verifica daca-i aliniat cardanul.In timp vibrajul se intensifica, se uzeaza diferentialul. Eu la asta lucrez acum.
        Va doresc mult noroc!

Comment

Despre duze io foloseam BOSCH,dar te upgradeaza Fane eventual,ca e mai la zi cu preturile...ca parere io zic ca stressul tau se cheama pompa tarata si duze,adica sa ajungi la Nea Gica,un pompagiu faimos din capitala,eventual iti dau si trimitere dedicata cind ne vedem la o bere,curind...in rest,vazi sa nu dea astia in tine cu impozit mare pentru non-euro,de la anul...

Comment

Si eu am dragi colegi trepidatie pana ajunge apa la 60 de grade. Dupa aia merge ceas. Asta se intampla numai dimineaza cand e rece tare si plec la servici. In restul zilei nu face figuri. Ca sa scap de trepidatii mi-am facut o instalatie cu o electrovalva de vacuum si cand o actinez trage din fundul pompei (nu stiu cum ii spune) si o tine putin mai accelerata, apoi o opresc cand ajune apa al 60. Astfel scap de tinutul pe pedala ca sa o mentina accelerata. Daca doriti fac poze si schime si va ajut sa faceti o asmenea instalatie.
            `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

now - bicicleta !

0744 239 949

WEB
            http://garajautodiag.blogspot.com

Comment

Nu crezi ca o taratura de pompagiu te scuteste de batai de cap?

Comment

Working...
              X
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF