Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedes 124 Coupe AMG

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by doktor4carz View Post
    Prietene... nu te pricepi, dar vad ca te zbatzi sa ma invetzi pe mine ca ratza impunge cind ea macane si fuge... Asculta aicishea pe profesoru' de mercedesologie, ca mashina asta nu-i AMG cum nu sint eu Caius Iulius Caesar, sau calu' lu Maria Tereza, sau cine vrei tu, iar capota este o cirpeala facuta in mod curent la W124 si W201, intre aia originala si rit de capota de W126 coupe.

Informativ, pentru bagajul dumitale de cunoshtintze, capota de model american nu difera niciodata de aia europeana, nici la 124, nici la 116, nici la 126, nici la mamaie din groapa, iar W124, fie coupe, fie berlina, la AMG vine cu motor de 3.4, nu 3.0. Motorul 3.4 este modificat din motorul M104, adica 300 cu dooshpatru de supape slobozite.

Ca sa se incheie bilciul, trei chestii... Una, mashina din imagini, cu regret, dar a fost facuta din bucatzi, cum faceam eu pe vremurile epocii de aur Cobra si W126 cu orice motor posibil, preferabil dizel care consuma putzin... dar se vedea pe mashina ce a fost de fapt decit dupa seria de caroserie, asha de bine erau facute... Doi, trai-v-ar neamu', nu mai sustzinetzi afirmatzii pe care nu le stapinitzi, mai ales cind nu va pricepetzi, ca mai gasitzi cine un sheibar ca mine, d-asta de si tzine cheia de paishpe in mina, nu doar da cu tzignalul pe forum, si zicetzi ca are ceva cu voi... Trei, de reparat eu am specificat ceea ce am avut de zis, si ashtept de acum incolo sa raminem la subiectul topicului, ca sa nu-mi vina spumele si sa il inchid. Alte intrebari off-topic se pot adresa prin sistemul ratat de mesaj privat bashit. La revedere.
    Sal dok Nu te enerva , lasa omul sa viseze .

Comment

Hai sa nu ne mai 'intepat' unu' pe altu' ....
      Azi sunt fericit...am primit dauna totala la masina. (120 mil).

Am cumparat un 124 Coupe intreg...eu o sa iau doar ce am nevoie de pe el, mai exact fata masinii...ce ramane dezmembrez...care esti interesat, contact me!

ACUM SUNT IN CAUTAREA UNUI MESERIAS BUN!
      Attached Files
      Yahoo Messenger: epy_braila

Comment

Ai primit chiar f mult 12000lei. Sunt (placut) surprins. Da mai multe detalii.

Comment

Mai bine il tii pe cel care l ai luat acum(arata bine) si dezmembrezi pe cel lovit. Parerea mea.

Comment

Depinde care in ce stare e, optiuni, cilindree, ce euro... La o prima privire, niciuna nu-l avantajeaza foarte mult, cel putin pt inmatriculare Romania.

Pentru vanzari piese, iti recomand sa deschizi un alt topic la momentul potrivit.
            1979 Mercedes 200D, manual - fosta mea batranica
            1993 Mercedes 200CE-16, automat - armasarul #1
            dar si alte sase roti, grupate doua cate doua: Honda, Vespa si Electra

Comment

Originally posted by Diesel View Post
              Ai primit chiar f mult 12000lei. Sunt (placut) surprins. Da mai multe detalii.
              Mi-au dat dauna totala....mi-au evaluat masina de pe un catalog...mi-au oferit 75% din valarea masinii + masina accidentata.

Mi-au oferit 12,436,09 RON + masina.

Comment

Originally posted by fratelemic View Post
                Mai bine il tii pe cel care l ai luat acum(arata bine) si dezmembrezi pe cel lovit. Parerea mea.
                Cel care l-am luat acum are cutie automata (stricata), are motor de 3000 cm3-benzina. Daca ai observat aripile din spate sunt umflate, iar aripa din stanga spate e lovita...cu actele nu sta prea bine....etc etc.

Eu am luat-o pentru piese.

La masina accidentata am toate actele in regula, am procura pe numele meu + ca il cunosc pe Italian personal...asigurarea o platesc acolo etc...

Originally posted by 200ce_marius
                Depinde care in ce stare e, optiuni, cilindree, ce euro... La o prima privire, niciuna nu-l avantajeaza foarte mult, cel putin pt inmatriculare Romania.

Pentru vanzari piese, iti recomand sa deschizi un alt topic la momentul potrivit.
                Nu vreau sa o inmatriculez in Roamania.

Voi deschide un topic pentru vanzarea pieselor...dar dupa ce termin masina de facut.

O zi buna.

MASINA ACCIDENTATA VA FI VOPSITA TOATA....M-AM GANDIT SA II SCHIMB CULOAREA...

ce culoare sa ii dau ??? IDEI ?
                Last edited by doktor4carz; 04-13-2009, 02:33 AM.

Comment

Mov-verde camelion.

Glumeam si eu. Las-o neagra ca tot ai climatronic pe ea. Sau daca tot vrei sa schimbi, fa-o argintie.

Originally posted by epy_braila View Post

La masina accidentata am toate actele in regula, am procura pe numele meu + ca il cunosc pe Italian personal...asigurarea o platesc acolo etc...
                  Apropo, cat e asigurarea in Italia pt AMG-ul tau?
                  Last edited by Diesel; 04-11-2009, 12:44 PM.

Comment

M-ar interesa un pret pentru cele doua scaune din fata si aeroterma. Multumesc anticipat pentru raspunsul tau.

Comment

Originally posted by radu16b View Post
                      M-ar interesa un pret pentru cele doua scaune din fata si aeroterma. Multumesc anticipat pentru raspunsul tau.
                      nu vrei tot interiorul sa iti fac un pret bun ?

Comment

Nu pot lua bancheta din pate ca eu am 3 locuri in spate, iar tu ai doar 2. Fa-mi un pret te rog doar pe scaunele din fata si pe aeroterma (daca ai rabdare sa o demontezi) si trimite-mi pe privat. Sa-mi spui daca sunt reglabile electric sau manual.

Comment

Interiorul merge pe w124 normal,berlina??? Fetele de usi nu cred dar scaunele din fata si canapeaua.Si eu am tot de aia cu doua locuri(bancheta).Merge ?
                          God, If you give us Tupac back, we will give you Justin Beiber

Comment

Originally posted by radu16b View Post
                            Nu pot lua bancheta din pate ca eu am 3 locuri in spate, iar tu ai doar 2. Fa-mi un pret te rog doar pe scaunele din fata si pe aeroterma (daca ai rabdare sa o demontezi) si trimite-mi pe privat. Sa-mi spui daca sunt reglabile electric sau manual.
                            Nu sunt electrice....prefer sa vand interiorul intreg.

Originally posted by sebastian04 View Post
                            Interiorul merge pe w124 normal,berlina??? Fetele de usi nu cred dar scaunele din fata si canapeaua.Si eu am tot de aia cu doua locuri(bancheta).Merge ?
                            Da merge.

Comment

Nu e topic de vinzari. S-a intzeles ? Intrebare retorica...

Pentru a beneficia de topic de vinzari, mai citim dracu' si noi regulili..., nu-i ashea ? Ca d-aia avem regulament, ca sa fie.
                              Last edited by doktor4carz; 04-13-2009, 02:47 AM.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF