Frate da ai dat cu ea nu te-ai jucat.Cam ce viteza aveai?Asa de curiozitate.Ca nu inteleg.Poate sunt eu mai batut in cap.
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Mercedes 124 Coupe AMG
Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Salut...Sincer...pacat de masina.Si eu vorbisem cu omu's-o cumpar,da'cand mi-a zis de motor si mi-a mai trimis si mai multe fotografii pe mail....mi-a mirosit a amestecatura,cum zice DOK si m-am lasat.Eu ajunsesm la 1800 euro.Despre reparatie ce sa-ti zic...cearta-te cu ei.Am patit-o si eu acum 4 ani cu un Renault din 92,iar asiguratorul era Ardaf care mi-a oferit o suma asa cat sa vopsesc aripa si portiera.I-am dat in judecata si cand au primit citatia,imediat au casunat pe mine si am ajuns la intelegere si mi-au dat exact cat a fost service-ul.A durat exact 4 luni.Succes!
Comment
-
Originally posted by epy_braila View PostAm fost azi la service cu nota de constatare, reparatia ajunge undeva la 320 milioane (la prima constatare) + cand demonteaza masina si vede ca mai lipseste cate ceva....ce sa fac?
Il poti intreba si pe vinovat daca vrea sa-ti dea ceva bani avand in vedere devizul reparatiei si banii putini pe care ii vei primi de la Allianz. Si apoi te apuci de carpit epava (nu te vad montand airbag nou la un W124).
Pe vinovat il dai degeaba in judecata daca nu-ti da un leu pt ca legislatia prevede ca nu se poate da o despagubire care sa depaseasca valoarea ramasa a bunului.
Comment
-
Originally posted by dan124 View Post...cearta-te cu ei.Am patit-o si eu acum 4 ani cu un Renault din 92,iar asiguratorul era Ardaf care mi-a oferit o suma asa cat sa vopsesc aripa si portiera.I-am dat in judecata si cand au primit citatia,imediat au casunat pe mine si am ajuns la intelegere si mi-au dat exact cat a fost service-ul.A durat exact 4 luni.Succes!
Legat de RCA, am trecut si eu printr-o discutie cu Unita. S-au pocnit doi si din ricoseu unul a intrat in mine. La reparatie "inspectorul" s-a tot agitat si in final zice porumbelu': "nu costa masina cat costa reparatia". Am crezut ca-l transform in poza si i-am spus parerea mea. A durat ceva dar mi-am facut masina cu piese noi. Singura lor pretentie a fost sa-mi caut singur piesele. Cred ca nu mai vroia ala sa ma vada.E220 cdi W210, 2001
E320 W210, 1997
C180 W202, 1994
W123 200D, 1978 cu inima de W124
Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?
Comment
-
Societatile de asigurare nu repara masini. Ci doar despagubesc in limitele legii RCA. Tot ce trebuie sa stii e deja scris in topic. Mai departe iti da raspunsul in cifre Allianz.
Allianz iti va da 10-15% din devizul de reparatie. Asa estimez eu.
Comment
-
Originally posted by Diesel View PostSocietatile de asigurare nu repara masini. Ci doar despagubesc in limitele legii RCA. Tot ce trebuie sa stii e deja scris in topic. Mai departe iti da raspunsul in cifre Allianz.
Allianz iti va da 10-15% din devizul de reparatie. Asa estimez eu.
Originally posted by Iulian View PostAtunci de ce mai facem RCA obligatoriu daca ajungem sa ne judecam intre noi?
Eu zic ca va trebui sa dai in judecata firma de asigurari nu pe cel ce te-a lovit. Acela a platit pentru greseala lui prin amenda, puncte si poate (in mod normal) permis suspendat pentru neacordare de prioritate si RCA-ul ce l-a dat la pagubit. Daca venea unul cu un Ferrari si il lovea ala trebuia sa isi vanda casa sa plateasca, pentru ca asigurarea nu ii da banu sa isi repare ala cu ferrari masina..Yahoo Messenger: epy_braila
Comment
-
Originally posted by epy_braila View PostUite ce zice un user pe alt forum.
Tu citeste ordinul RCA de pe un site ca www.expertasig.ro de exemplu...
Nicaieri in lumea asta, o firma de asigurari nu va plati reparatii de 32000 lei pt o masina de 19 ani care valoreaza 12000 de lei.
Du-te la Allianz cu devizul si vezi ce-ti vor spune...
Comment
-
Originally posted by Diesel View PostGura lumii e sloboda. Fiecare poate filosofa ce vrea...diferenta e ca unii isi dau cu presupusul si altii au trecut prin asa ceva si stiu cu ce se mananca o astfel de spetza...
Tu citeste ordinul RCA de pe un site ca www.expertasig.ro de exemplu...
Nicaieri in lumea asta, o firma de asigurari nu va plati reparatii de 32000 lei pt o masina de 19 ani care valoreaza 12000 de lei.
Du-te la Allianz cu devizul si vezi ce-ti vor spune...Yahoo Messenger: epy_braila
Comment
-
In regie proprie sigur nu iei mai mult de 35-40 de milioane (lei vechi),am avut si eu cateva astfel de experiente unde valorea de reparatie depasea valoarea masinii si mi-au dat praf in ochi dupa vre-o 3 luni. De exemplu anul trecut la un audi 100 A6 fabricat 95 lovit praf spatele(s-a indoit pana la usile spate) mi-au dat 48 de milioane in regie proprie,in conditile in care la service-ul unde m-au trimis ei (omniasig) mi-au spus ca reparatia costa vre-o 120 de milioane.cel putin .Cei de la omniasig mi-au evaluat masina la vre-o 3000 de euroi(masina inmatriculata 2,5 TDI.).
Comment
-
Capota ,daca te uiti pe dedesubt se vede unde este inadita si alungita ,multe coupe-uri din Italia au aceasta modificare.
Aia de la Tiriac ,cel putin la Giurgiu,sunt foarte nesuferiti si vor gasi tot felul de probleme incat sa-ti scada din valoarea despagubirii oricum trebuiesc actele duse la tradus , dupa aceea iti trebuie o procura notariala de la cel caruia i-a fost vanduta masina in Italia si calvarul abia incepe !Eu nu cred ca iti vor face capota asa cum a fost ci iti vor plati o capota normala !
Last edited by Mercedes-Benz; 04-01-2009, 21:37 PM.Mercedes ... si alte masini ! "b" de la masini !
Inmatriculari BULGARIA autoturisme max 163 cp in 7 ore ,LEGAL !
˙uɐɔ ı ǝsnɐɔǝq
Comment
-
In oricare tara civilizata din Europa nici o companie de asigurari nu plateste mai mult de 1000€ pe masina asta indiferent de tipul de accident si asigurare. E vorba despre o masina cu multi ani iar companiile de asigurari au un barem European dupa care se ghideaza in cazul fiecarui accident. Despagubirea e cam aceiasi pt. aceasta masina in cam toate tarile civilizte din Europa-1000€. Sa fi multumit daca primesti atata si cu banii astia poti cumpara inca una la fel si sa o faci ca noua. Incearca sa uiti de capota aia ca arata destul de oribil la un 124, daca tot insisti sunt destui cratitari care indoaie table prin Obor vorbeste cu oricare ca-ti face AMG si din Trabant. Bafta!
Comment
Comment