Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Sfaturi legate de refacerea tablariei

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sfaturi legate de refacerea tablariei

Salutare am shi eu o intrebare daca se poate. A-si vrea sa schimb pragurile la un 124 le-am cumparat shi nu stiu cum e mai bine sa fie sudate, (sudura autogen sau argon)? Ideea e ca la o sudura in argon pentru cele doua praguri nea sudoru mia zis ca ma costa 600 ron fara sa vada despre ce e vorba, apoi am consultat shi un sudor in autogen iar acesta mi sa parut mai serios in ideea ca sa uitat la mashina etc. Care este sfatul vostru care este cea mai buna sudura pentru ca nu vreau sa imi bat joc de mashina. Va multumesc

Tot Fane te lumineaza,io pe vremea mea faceam doar autogen....

Comment

Din cate mai stiu si eu sudura in argon e mai indicata, deoarece e mai rezistenta la rugina decat cea pe autogen.

Comment

Daca pui becul de autogen pe ele poti sa le uiti ,ai avut praguri,peste un an doi le schimbi iarasi-autogenul incalzeste o mare suprafata la o simpla sudura si acolo o sa apara prima data rugina. Autogenul a distrus toate masinile vechi in Romania.

Comment

Deci Voi Imi Recomandati Sudura Prin Argon

Comment

Daca dai cu zinc peste sudurile autogene si apoi cu antifon nu ai probleme ... bine inteles si prn ineriorul pragului adica pe ambele parti ale tablei sudate ...
            1991 R129 300SL-24
            1991 w124 300CE-24
            1993 w202 C280
            1978 w116 450SEL 6.9
            1987 w201 190E 2.0
            1991 Lancia Thema 8.32 Ferrari

Comment

Argonul e argon. Punct.

Comment

Mersi mult.

Comment

Working...