Salutare! Am un E220 W124, la care i-am schimbat cutia de viteze acum 3 zile! Cutia este manuala in 5 trepte, intra perfect in viteze, testata prin oras in treptele 1-2-3-4 (mai rar 5), totul ok! Acum jumatate de ora am fost in afara orasului si am avut posibilitatea sa testez mai bine treapta 5, si am constatat cu stupoare ca sare din viteza intr-a 5-a! Cum iau piciorul de pe ambreiaj, nuca schimbatorului se misca inapoi spre neutru, iar daca accelerez brusc, sare din viteza! Nici cu mana parca nu o pot tine fixa in treapta!
Pe loc cupleaza perfect toate treptele!
Ce ar putea fi? Ar putea fi de la cutie sau de la timonerie?
Citeam tot pe aici ca cineva a rezolvat problema asta strangand mai bine tija de la trepte! Altii spun ca atunci cand n-are ulei in cutie se intampla chestia asta (exclus la mine, ca l-am pus nou in cutie acum 3 zile cand am montat-o), altii spun ca ar nu stiu ce mecanism de zavorare...
Deja nu mai pot, in conditiile in care e deja a 3-a cutie schimbata pe masina asta (una troncanea, cealalta caraia in treapta 2 si urla ca toate loazele, asta sare din viteza...) Offf, cred ca sunt blestemat!!
Va rog mult, daca stiti ceva, spune-ti-mi si mie ca am impresia ca o sa cedez psihic!
Pe loc cupleaza perfect toate treptele!
Ce ar putea fi? Ar putea fi de la cutie sau de la timonerie?
Citeam tot pe aici ca cineva a rezolvat problema asta strangand mai bine tija de la trepte! Altii spun ca atunci cand n-are ulei in cutie se intampla chestia asta (exclus la mine, ca l-am pus nou in cutie acum 3 zile cand am montat-o), altii spun ca ar nu stiu ce mecanism de zavorare...
Deja nu mai pot, in conditiile in care e deja a 3-a cutie schimbata pe masina asta (una troncanea, cealalta caraia in treapta 2 si urla ca toate loazele, asta sare din viteza...) Offf, cred ca sunt blestemat!!

Va rog mult, daca stiti ceva, spune-ti-mi si mie ca am impresia ca o sa cedez psihic!
Comment