Salut! Am mare nevoie de sfatul vostru. MBZul meu e din 86 si are motor de 2.3 si cutie automata. Il am de aproape un an si l-am cumparat cu instalatie GPL montata. Instalatia nu este omologata, este clasica (pentru motor cu carburatie) si ralantiul sta numai la 1300 ca astfel nu trage de nici un fel. Motorul este puturos tare, consuma enorm si GPL si benzina si pierde ulei pe la toate garniturile (cam 1 l la 500 km), are o bataie la arborele cotit. Am mers la un meserias adevarat, care a si lucrat la mercedes in germania, si este foarte cunoscut pe aici, si mi-a zis ca e terminat motorul: cuzineti, segmenti, tot, si in mare parte de la GPL. La service mercedes mi-a zis ca motoarele mercedes nu merg cum trebuie pe GPL. Am gasit un motor TD de 2.5 cu cutie cu tot si cere 2000 euro. Mi se pare f mult plus ca trebuie sa stau mult dupa acte si mai cere si asta bani. M-am gandit sa il fac pe asta de la cap la coada, sa nu ii mai pun GPL si sa-i pun cutie manuala (pentru un consum mai mic) dar nu stiu cam la ce bani ma ajunge. La masina nu vreau sa renunt fiindca arata destul de bine si m-am atasat de ea
. Vreau un sfat ,daca se poate, si sa imi spuneti daca sunt motoare de 2.3 cu 16 supape, si care e consumul la un 2.3 cu aut. si cu manuala.
Astept mesajele voastre. Multumesc anticipat!

Astept mesajele voastre. Multumesc anticipat!
Comment