Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Pierderi antigel.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ce credeti? Era garnitura de la termostat! 3,8 lei, si s-a rezolvat.
    1988 300TD

Comment

Interesant este ca, curgea "cand si cand". Oricum este bine ca ai scapat "ieftin si rapid". Bravo!
      Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva.De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare.(Sigmund Freud)

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit!

Comment

Da, ciudat. Am ridicat-o sa schimb ceva, si am vazut clar unde picura. Se poate inchide.
        1988 300TD

Comment

Buna seara.Garniturile respective sunt din cauciuc care din cauza imbatriniri se plastifica(intareste).La temperaturi mai mici de 5°C,din cauza uzuri,imbatriniri si contractiei mai mari a cauciucului ai asemenea surprize.De aceea nu dispare tot timpu lichidu din borcan.Am avut surpriza sa-mi curga presutupa la pompa de apa noua pe la -5°C,iar ultima,in noiembrie un oring de 10 bani care binenteles nici la reprezentanta nu-l gasesc sa gindit sa curga si el dar numai la minusuri si cu motoru rece.

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF