Salut tuturor .De ceva zile caut un ,,doctor '' pentru al meu motor 102963 injectie mecanica si nu prea vrea sa se bage nimeni la asa ceva .As dori ceva recomandari din partea voastra pentru o diagnoza si un reglaj amestec aer -benzina [consum cam mare] in Bucuresti sau Ploiesti.Astept sfaturile si parerile voastre Va multumesc
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
ajutor reglaje ;diagnoza
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Salut scuze de raspuns intirziat nu prea ajung devreme acasa. In mare dupa niste aprecieri relative ,adica alimentat cind s a aprins becul si luat km cind s a aprins din nou am calculat cam 18 % urban cu un condus foarte linistit deloc sportiv ceea ce mi se pare cam f.f. mult pentru 2.0 motorul se aude bine relantiul sta perfect la 7- 800 rpm nu intrerupe merge rotunddesi din ceea ce am citit pe aici asta este o mare problema la tipul asta de injectie banuiesc eu ca prolema vine de la reglajul amestecului aer benzina care se face cu imbusul iar cineva a presupus ca si pozitia acelui senzor din fata pompei de frina de care se trage si se muta in citeva pozitii nu este corecta(EZL KAT)am facut ceva poze cu tel dar nu au iesit bine.Deasupra farului dreapta este un colant alb cu ceva valori in grade si rpm legate de acest EZL Stie cineva despre ele? Multumesc anticipat tuturor ,o sa revin si cu foto ,mii de scuze daca nu pot raspunde in fiecare zi
Comment
-
Salut Patrik.nu am rezolvat o .saptamina asta ajung acasa numai pe la orele 21 doar am vorbit ceva cu colegul Falci ,lui iar fi iesit treaba asta ,am mai gasit ceva aici: corect adjusment mixture & EZL KAT w 124 .Multumesc Cutaresku l am gasit si pe dl Marian aici pe forum am vazut ca este super apreciat de catre toti care l au solicitat o sa il contactez . Oricum saptamina asta nu cred ca o sa am timp poate vineri simbata pina atunci 20 -30 minute seara in parcare o sa incerc si eu cu minutele mele sa mai invat (stric) cite ceva . Este prima masina mai ,,old" primul MB masina asta este super nu pot sa o compar cu multe alte masini de generatie mai noua sper sa incep sa o ,,simt"si sa o inteleg .Multumesc tuturor pentru ajutor si .sfaturi
Comment
-
Salut. Colegul arnie_arnie este din zona si iti poate recomanda pe cineva .Eu am inceput si aproape ca am reusit sa o reglez singur .La mine pozitia senzorului EZLKAT nu era corecta pentru benzina de 95 pozitia corecta este S iar reglajul cu inbusul de 3 l am facut la un prieten ce are o statie ITP. Cu analizorul de gaze in coada am facut mici ajustari iar prietenul imi traducea pe intelesul meu valorile indicatesi cam unde ar trebui sa ajungem Ideea este ca indicele lambda care arata raportul aer benzina(asa am inteles eu daca gresesc sa ma corecteze cineva )trebuie sa fie intre 1 si max1.05.La mine era undeva cam 1,4 am ajuns pe la 1,1 si un nivel CO cit mai scazut,Bineinteles cu conditia ca toti senzorii sa lucreze corect.reglajul trebuie facut cu mare finete dupa fiecare rotire se lasa motorul sa mearga 20-30sec si apoi se citesc valorile.Teoretic la rotirea spre stinga se obtine un amestec sarac spredreapta unul bogat
Comment
-
Salut.Personal dupa ce m am documentat,, un pic" prin diverse forumuri, colegi,mecanici,prieteni si citeva experimentari proprii am ajuns la o conluzie personala:acest tip de injectie nu poate fi reglat in parametrii optimidupa ureche si mirosit evacuarea.In concluzie:daca toti senzorii vacuumurile sondele sunt ok mergi la o statie ITP baga i analizorul de gaze in coada si in maxim 20 min ai terminat treaba.Pe acest forum am gasit la colegul ORWO intrun post vechi un tabel cu valorileexacte care ar trebui sa le scoti momentan nu le am linga mine cred ca le am in masina Pentru niste valori cit mai precise ar trebui ca si evacuarea cap coada sa fie in buna stare.reglajul trebuie facut cu mare finete dupa fiecare rotire mica din imbus lasi motorul sa mearga 20 30 secpentru a citi noile valori obtinute apoi reiei si mergi din aproape in aproape .Tel meu 0763606795 suna ma iti pot explica cum si ce am facut eu,nu ma deranjezi m as bucura sa ti fie de folos si sa rezolvi problema,eu personal sint multumit de rezultat
Comment
-
Originally posted by deathborred View PostSalut,
Pe cine stii din Timisoara? Si eu as avea nevoie de ajutor la ceva reglaje fine de acest gen.
Mersi
Unul e Sorin (din Sag 0722 446 965) si celalat Dragan din Sinnmartinu Sirbesc(unde mi-au schimbat motorul si sunt foarte multumit - 0768 610 976).
La Sorin primesti diagnoza si eventual reglaj (daca e necesar) asa am aflat si eu de compresia din vechiul motor, Dragan e tipu care "ti-o repara". Ai o problema majora, te duci la el si te rezolva.
In rest, parca mai era un arab prin Arad cu Mb-urile.
Numai bine.
Comment
Comment