Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

W124, probleme broasca sofer

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• W124, probleme broasca sofer

Salutare,

Am lasat masina neportnita 3 saptamani si bateria si-a dat obstescul sfarsit, fiind cam veche. Pana atunci, deschideam masina numai din telecomanda. Am constatat ca nu am cheie pentru broasca de la sofer, nici cea de contact nu merge si nici rezervele pe care le am.

Am demontat broasca cu totul si am incercat sa desfac butucul, ca sa aranjez ori eu cateii dupa cheia de contact , ori sa ma duc cu el la un lacatus mai priceput ca mine.

Atasata este o poza cu metoda de dezasamblare. Ultimul pas nu am reusit de nici o culoare sa-l fac. Are cineva idee cum se procedeaza? Din ce-am citit pe net, butucul nu iese din carcasa sa decat cu cheia originala, este adevarat?

Daca nu reusesc, am sa cumpar butucul cu tot cu carcasa si ornament exterior, din dezmembrari, momentan alta solutie nu vad.

Idei, careva? Raman dator...
    Attached Files

Broaste...

Buna ziua !

Am avut aceeasi problema, dar la usa pasagerului, ca eu la usa din stanga nu am locas de cheie, ci receptorul de IR al telecomenzii inchiderii centralizate.

Eu am mers cu masina la un parc de dezmembrari care autopsiaza exclusiv Mercedes, am imprumutat o cheie care s-a potrivit la broasca in cauza, dupa care am apelat la un meserias care are service de chei. Omul a procedat asa cum zici tu, inclusiv scoaterea mecanismului din butuc, care scoatere se va intampla doar cu cheia in el, dupa care mi-a aranjat mecanismul interior sa se potriveasca cu cheia mea de contact.

Dupa rezolvarea problemei, am returnat cheia imprumutata din dezmembrari, si am facut o copie dupa cea de contact, ca aveam doar una.

Intre timp, caut cheie pentru incuietoarea portbagajului, ca la ea n-a potrivit nici o cheie la care am avut acces pana acum, si ma bazez exclusiv pe inchiderea centralizata pentru descuierea capotei compartimentului de bagaje...

Dragos

Comment

Multumesc pentru raspuns!

Referitor la cheia impreumutata de Dvs, ce inseamna ca se potrivea? Intra in butuc complet, dar nu-l actiona corespunzator, nu? Eu asta inteleg din ce-ati scris Dvs, cu amabilitate.

Inseamna ca ar trebui sa reusesc cu una din cheile mele, care intra tot asa, complet, sa extrag butucul....Am bagat oricum niste wd40 in el, am senzatia ca-i si gripat, pentru ca e nefolosit de multa vreme.

Multumesc inca odata!

Comment

Broaste...

Buna seara, Catalin !

Cheia împrumutata potrivea perfect, adica intra în broască și o deschidea corect fără nici o problemă.

Cum eu nu am vrut să am pentru o singură mașină nouășpe chei, am preferat să folosesc cheia împrumutată exclusiv pentru a-i da posibilitatea meseriasului amintit să demonteze mecanismul interior si să-l adapteze la cheia de contact, după care am returnat cheia împrumutată celor de la parcul de dezmembrări.

WD40 sau altele asemănătoare definitiv ajută la degriparea mecanismelor, dar pentru gresare se folosesc de preferat vaseline clasice sau in spray. Iar dacă în materialul mecanismelor respective exista aliaje pe bază de zinc și/sau aluminiu/cupru, există spray cu grafit, care grafit micșoreaza forțele de frecare între materialele respective și cheia care este de obicei construita din ceva material feros.

Dragos

Comment

In concluzie, am rupt-o-n fericire... Nu am cheie Poate reusesc sa extrag cumva bucutul, si sa bag unul nou, ori la dezmembrari broasca cu tot cu ornament, butuc si cheie (chei)

Multumesc inca odata, Dragos, pentru lamurire.

Toate cele bune.

Comment

Am fost la 3 ateliere specializate in chei auto, chipuri and stuff, si nu se baga nimeni sa desfaca butucul, deoarece, exact cum citeam zilele trecute nu iese decat daca are cheia originala in el

Am zis sa incerce sa-l sparga, cu grija, ca sa nu imi afecteze carcasa cu ornamentul, iarasi nu se baga nimeni.

Nu imi ramane decat sa iau calea dezmembrarilor sau, poate gasesc pe aici, pe cineva cu asa ceva. Help?

Comment

Originally posted by catalinb View Post
              Am fost la 3 ateliere specializate in chei auto, chipuri and stuff, si nu se baga nimeni sa desfaca butucul, deoarece, exact cum citeam zilele trecute nu iese decat daca are cheia originala in el

Am zis sa incerce sa-l sparga, cu grija, ca sa nu imi afecteze carcasa cu ornamentul, iarasi nu se baga nimeni.

Nu imi ramane decat sa iau calea dezmembrarilor sau, poate gasesc pe aici, pe cineva cu asa ceva. Help?
              Se pot face si fara cheie dar numai avand cate 2 exemplare din fiecare iala-la una se sparge butucul iar la cealalta se sparge carcasa.Eu am facut asa ceva si a mers.

Comment

Buna seara !

O varianta ai aici, dar va trebui sa te descurci singur sa ti le aduci aproape:

Dragos

Comment

Se poate inchide topicul! Am rezolvat problema, prin achizitionarea broastei de la sofer.

Multumesc!

Comment

Ramane pentru posteritate

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                    Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Fine by me!

Comment

Working...
                      X
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF