Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Scartait de la cureaua de accesorii

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Scartait de la cureaua de accesorii

Salut,
    am avut un mic accident cu o caprioara care s-a oprit in motor si acum dupa toate reparatiile acum am o problema suparatoare cu un zgomot ciudat, un scartait, care vine se pare din fata, de la cureaua de accesorii.
    Am incercat sa o curat cu W 40 , nu a mai scartait vreo 2 ore apoi iar a inceput. Nu am dat cu W40 pe rulmenti. Rola intinzatoare e noua, la fel si pompa de apa.

Am schimbat-o si apoi dupa o zi iar a inceput.

Parerea mea e ca rolele nu sunt aliniate bine, poate rola alternatorului a fost afecatata in accident, ori volanta nu pot sa imi dau seama, mi se par toate ca se invart ok.
    Voi ce parere aveti? Ati mai avut experienta asta

Si eu am aceasta problema. Dupa ce am schimbat pompa de apa a inceput sa scartaie cureaua. Am verificat si esti aliniata bine si intinsa , cureaua nu este uzata. Din greseala am scapat putina apa pe curea in timp ce mergea motorul si am vazut ca nu mai suna, dar dupa 2 minute a inceput din nou sa sune. Sunetul acela este foarte enervant in timpul condusului. Oare din ce cauza suna ?
    Mercedes Benz w202 C180 Elegance '98

Comment

Scartaitul se poate datora de la o curea uzata care patineaza,sau datorita bateriei care atunci cand este descarcata forteaza alternatorul....

Comment

La mine bateria e buna si cureaua este noua. Scartaie si la relanti si la turatii mai mari. Parerea mea e ca nu calca bine pe canale si din cauza asta scartaie, dar nu stiu cum sa imi dau seama de la ce poate fi, Pompa de apa si la mine e noua

Comment

Rulmentii de la alternator , rola intinzatoare (are si acolo un rulment ). Altceva nu poate fi , daca pompa de apa-i noua .Rulmentii provoaca acest tip de zgomot .

Comment

Ai verificat daca,cureaua este intinsa corect???

In mod normal daca ai schimbat rola intinzatoare, trebuia schimbat si amortizorul rolei,dar daca rola intinzatoare este Aftermarket o sa ramai cu scartaitul permanent......
            Last edited by mircea600sel; 06-27-2012, 16:36 PM.

Comment

Am incercat 2 curele, una care nu facea zgomot inainte pe alta masina.

Arcul de intindere al rolei nu l-am schimbat dar am incercat sa apas rola in timp ce mergea motorul, adica sa intind mai tare cureaua si nu a disparut zgomotul.

De la rulmenti nu poate fi zgomotul pt ca daca pun lichid pe curea fara a ajunge la rulmenti, se opreste zgomotul.
              Rola intinzatoare este noua
              Last edited by racataian; 06-27-2012, 13:21 PM.

Comment

Incearca sa intinzi cat mai mult cureaua din intinzator,dar nu atat de tare incat sa distrugi rulmentul alternatorului si vezi daca zgomotul dispare,daca nu,incearca sa schimbi rola intinzatoare cu una veche originala Bosch si vezi ce se intampla......Ps. Masoara si cureaua si vezi daca nu cumva este un pic mai mare decat cea veche,nr caneluri etc

Last edited by mircea600sel; 06-27-2012, 16:36 PM.

Comment

Am avut aceeasi problema. Am schimbat cureaua de antrenare, intinzatorul si amortizorul. Degeaba. Cum am rezolvat:
                  - fulia de la pompa de apa nu era in acelasi plan si asta era cauza;
                  - am demontat fulia (de la pompa de apa) si am confectionat niste saibe din tabla de 0,3 mm pe care le-am montat intre fulie si flansa pompei de apa.
                  Problema a disparut instantaneu.
                  Probabil o sa fie nevoie sa incerci mai multe grosimi ale saibelor, dar o sa dea rezultat.

Comment

Merci de sfat, s-ar putea sa fie si la mine ceva asemanator. Mecanici mi-au pus alta curea si au zis ca daca reapare scartaitul mai investigheaza...

Comment

Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF