Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Caldura fara limite...

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Caldura fara limite...

Buna seara !

Dupa cum am mai scris pe topicul cu inchiderea centralizata care e in greva, la un moment dat, la schimbarea bateriei, am atins bornele invers pentru o secunda. De atunci, inchiderea nu mai vrea, dar asta e alta tema.

Tot de atunci reglajele de temperatura pentru habitaclu nu mai fac treaba care ar trebui s-o faca, in sensul ca am temperatura tot timpul la maxim, si nu mai pot influenta nimic. Si cum magarul asta de masina da caldura in nesimtire, e deranjant al naibii...

Directionarea sus/jos/intermediar functioneaza fara probleme, la fel si ventilatorul pe toate treptele sale.

Cum la masinile pe care le-am avut pana acum reglajul de temperatura implica un cablu sau o tija care actiona un robinet mecanic, ma intreb ce are de-a face partea electrica cu robinetul in cauza. Sau are si nu stiu eu ?

Deci, unde sa caut prima data, de unde sa incep ?

Stima,

Dragos

Adica nu mai merge setat pe rece?eu la w202 am panoulde comanda stricat si imi baga numai caldura,la w210 aveam robinetii din compartimentul motor blocati pe caldura,de fapt unu dadea rece,altul dadea cald...

Comment

Buna seara !

Exact. Pe rece nu vrea deloc, nici reglajul de pe stanga, nici cel de pe dreapta. Adica rotițele de reglaj se misca normal, dar regleaza nimic...

Stima,

Dragos

Comment

Buna ziua !

Intre timp, citind prin alte topicuri pe temă, m-am prins că reglajul de temperatură are de-a face cu curentul, datorită celor două electrovalve care fac pe robineții.

Pană aici, toate bune și frumoase, pentru că tot ieri am scos fiecare siguranță din soclul ei, am curățat-o de oxizi (la fel și soclul), cu șmirghel fin și cu spray deștept, după care le-am montat inapoi. Apropo, toate siguranțele erau bune, si sunt OK și acum...

Problema este că pe mufa cu trei pini (patru fire) a electrovalvelor-robineți nu am deloc tensiune, indiferent pe ce poziție sunt rotițele de reglaj din habitaclu, Si presupun ca ar trebui sa fie ceva volți acolo, mai mulți sau mai puțini, in funcție de poziția reglajelor.

Am nimerit-o sau nu ? Si dacă da, de ce nu am tensiune pe electrovalve si unde să caut ?

Stimă,

Dragoș

Comment

Panoul de comanda sa-l mai verifici,unde sunt montate rotitele pentru reglarea temperaturii.
          CJ-20-AMN.

Comment

Originally posted by pintea paul View Post
            Panoul de comanda sa-l mai verifici,unde sunt montate rotitele pentru reglarea temperaturii.
            Eu am mufa de la panou scoasa,am panoul ars,si sunt in aceeasi situatie...nu vrea deloc rece,dar rotitele de la panou merg si la mine...

Comment

Buna ziua !

Ce anume sa verific la panoul in cauza ? Ca "panou ars" suna destul de vag... Ce se poate arde la acel panou, de fapt ?

Si daca s-a ars totusi ceva, se poate inlocui piesa in cauza, sau trebuie alt panou complet ?

Stima,

Dragos

Comment

Mie mi-a iesit fum de acolo,din ce am vazut se unisera 2 pini pe acolo(la mufa ma refer),cred ca tot panoul trebuie schimbat,sau fa o proba cu un altul...

Comment

Buna seara !

In mod normal, dacă se ajunge la un scurt-circuit, ar trebui să se ardă o siguranță, zic eu. Cum la mine siguranțele sunt OK, mai ca aș exclude varianta asta.

Dar de uitat, tot o să mă uit acolo.

Stimă,

Dragoș

Comment

Nu stiu cum de s-a ajuns in situatia mea...vara/cald,cine stie,in fine...pune alt panou si vezi ce zice.

Comment

Originally posted by Heavy D. View Post
                      Buna seara !

In mod normal, dacă se ajunge la un scurt-circuit, ar trebui să se ardă o siguranță, zic eu. Cum la mine siguranțele sunt OK, mai ca aș exclude varianta asta.

Dar de uitat, tot o să mă uit acolo.

Stimă,

Dragoș

In panou ai oaresce montaj electronic ,nu stiu ce tip de climatizare ai tu ( eu am clima manuala pe a mea ) la mine mai exista un releu in dr ascuns de capacul de subt mocheta care si el are legatura cu climatizarea ,i-mi iesise mufa din el si fierbeam vara in masina ...

Comment

Buna seara !

@Eugen:

Climă n-am deloc, doar ventilația clasică. Mă mai afecteaza in acest caz releul ăla la care te referi, sau nu ? Si in caz că da, unde anume in dreapta se află acel capac de sub mochetă ?

Stimă,

Dragoș

Comment

Sal

daca nu vine tensiune la mufa de la electrovalve atunci problema este de la panoul cu rotite care este o placa electronica. Mi-e greu sa cred ca se poate strica placa aceea dopar daca o scurtcicuitezi in rest instalatia elctrica poate sa fie de vina. Eu la mine am patit la fel doar ca era pe invers adica nu aveam caldura motivul este ca instalatia este f veche si atunci mufele de legatura nu fac tot timpul contact intre ele. Cum dadeam panoul jos mergea reglajul super cum il puneam la loc nu mai mergea se bloca pe rece asa ca am scos mufa de la electrovalve si am caldura pe timp de vara o bag la loc si am rece. Problema este la mufa aceea dreptunghiulara care intra in panoul de comanda. Spor la rezolvatul problemei.

Comment

Originally posted by Heavy D. View Post
                            Buna seara !

@Eugen:

Climă n-am deloc, doar ventilația clasică. Mă mai afecteaza in acest caz releul ăla la care te referi, sau nu ? Si in caz că da, unde anume in dreapta se află acel capac de sub mochetă ?

Stimă,

Dragoș
                            Scuze Dragos ,rectific nu e releu e o chestie de tabla cu o placa elecronica inauntru plina de piese ,posibil sa fie doar la cele cu clima ,e situata subt capac de plastic la picioare in dreapta

Comment

Bună seara !

@Eugen:

Aha, in regulă, mulțumesc, o să mă uit și acolo, să vad ce și cum. Si la panoul central, binențeles.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF