Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme reglaj far + rabatare tetiere

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

eu zic ca nu e mult. ce sa spun, ca iti luai o solenza cu banii aia? ca te-ai intepat? sa fim seriosi!

Comment

Originally posted by csongi View Post
      asa cum am promis, revin cu informatii:
      Problema era cu un furtunas, din pacate sub bord si astfel a trebuit sa demontam o mare parte din bordul masinii.
      Era o gaura minuscula, dar era suficient sa nu functioneze sistemele amintite.
      Deci s-a rezolvat, m-au ajutat schitele trimise pentru care va multumesc.
      .
      Poti sa imi spui si mie cam ce trebuie demontat te rog?Am aceiasi problema cu tetierele care nu functioneaza.
      Sorin Priboi, aproape pieton ....
      Tel 0766/24 83 24
      __________________________________________________ __________________________________________________ __
      Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Comment

La mine sa stricat releul, poti verifica si asta...

Comment

Originally posted by radu16b View Post
          La mine sa stricat releul, poti verifica si asta...
          Unde este localizat releul?Multumesc.
          Sorin Priboi, aproape pieton ....
          Tel 0766/24 83 24
          __________________________________________________ __________________________________________________ __
          Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Comment

In portbagaj in partea stanga pe langa cutia de la antena electrica.

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF