Va salut dragi colegi,de ceva timp am o mare problema,cand merg cu masina simt vibratii in caroserie,cum ar fii in viteza 2 la 40km/h intra caroseria in rezonanta,la fel in a-3-a,la fel in a-4-a,ce-l putin intre 60 si 80 nu pot sa merg ca omu linistit,tre neaparat sa schimb in a-3-a,pentru ca toata caroseria intra in rezonanta,parca se rupe bucati,in schimb de la 80 in sus nu mai am treaba!
Efectic m-am saturat de asa ceva,nu mai suport,nimeni nu stie ce are masina,am schimbat flanse,rulment intermediar,suporti de motor,o gramada de bani aruncati de pomana,nici o ameliorare,intrebarea mea ar fi,ce naiba poate sa aiba,a mai patit cineva asa ceva?Va rog frumos daca puteti sa ma jutati cu sfaturi!
Am uitat sa specific:w124,200D,4 trepte,an 1990!
Efectic m-am saturat de asa ceva,nu mai suport,nimeni nu stie ce are masina,am schimbat flanse,rulment intermediar,suporti de motor,o gramada de bani aruncati de pomana,nici o ameliorare,intrebarea mea ar fi,ce naiba poate sa aiba,a mai patit cineva asa ceva?Va rog frumos daca puteti sa ma jutati cu sfaturi!
Am uitat sa specific:w124,200D,4 trepte,an 1990!
Comment