Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Am Ramas Masca....w124...voi Ce Zicetzi

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

mersi ca mai luminat....asta nu stiam
    God, If you give us Tupac back, we will give you Justin Beiber

Comment

pentru putin...
      "Wir brauchen keine gute Geschichte zu erfinden, wir schreiben sie seit 1886"

Comment

Originally posted by shadow View Post
        Ati sesizat cat a dat pe masina da? 695 de lire.
        Sa mai aud eu cum ca pretul lor e pe la 3-4000E.

Testele sunt relative:
        -pe piatra cubica merg unii dintre noi zilnic
        -in apa motorul tot s-a oprit
        -cand a sarit cu monster truck-ul peste ea a accelerat in ultima clipa ca sa sara in sus, n-a tavalit-o cu toate rotile
        -grenada (care putea sa fie de putere mica) a facut exact ce trebuia sa faca. doar nu era sa se dezmembreze masina .....

Deci vrajeala. Eu nu sunt deloc impresionat.
        Esti rautacios si nu esti loial marcii Mercedes Benz colegu'.
        Daca esti atat de scarbit de aceste filmulete atunci poate crezi ca un alt model al altei marci care a produs intre 1986-1995 un model asemanator este mai bun.
        Esti liber sa alegi ce doresti.
        De ce nu au facut aceste teste cu vreo toroapa de opel sau vw sau alte balarii ?
        Intrebarea asta ti-ai pus-o ?
        Nu mai fii gica contra impotriva Mercedes-ului ca nu iti gasesti prea multi "colegi" pe acest site.
        Gandeste ...
        Mercedes-ul e o stare de spirit!

Comment

OK, permite-mi sa raspund pentru a 5-a oara ca nu m-am legat de masina, ci de teste.
          Deci nu m-am luat de marca Mercedes Benz ci de Fifth Gear. E clar acum, sau am scris cu litere prea mici?
          In al doilea rand exista o diferenta intre pasiune si imfatuare oarba. Daca nu sunt in totalitate indoctrinat si auto-spalat la creier ca Mercedes este masina lui Dumnezeu, atunci poti sa nu fii colegul meu de pe acest site. OK? Deci daca tie iti e frica sa nu cumva sa il maniezi pe zeul Mercedes, ei bine mie nu imi este frica sa fiu obiectiv.
          Observ ca sunteti foarte sensibili si cand zice cineva ceva de 124 parca s-ar lua de prietena voastra. Daca masina este atat de buna nu are importanta cine ce zice despre ea.
          Last edited by shadow; 03-07-2008, 15:45 PM.

Comment

ok .... repetati testul cu un ..... opel kadet. este doar vreo 2000 de euroi masina si vedeti cum se comporta.

Comment

Ce 2 mii ? O miutza e suficient... Hai, baietzi, va bagatzi ?

Comment

hai ca un opel amarit gasim, da care are pile la armata sa ne imprumute un tanc, sau macar un AG-u` sa avem cu ce trage dupa el
                Exista doua tipuri de masini :
                1. care au fost lovite
                2. care vor fi lovite

Comment

Originally posted by claub79 View Post
                  hai ca un opel amarit gasim, da care are pile la armata sa ne imprumute un tanc, sau macar un AG-u` sa avem cu ce trage dupa el
                  ce draqu tanc ca daca dai cu o bordura in el se indoaie mai rau ca 124 din filmulet. si a-ti gasit-o pe masina si voi ca la astea se rupe sasiu in mers si le cad rotile si mai vreti si teste

Comment

Originally posted by claub79 View Post
                    Eu cred ca o prastie buna ar fi suficient .... On topic. Cred ca doar cine a trait experienta unei coliziuni intr-un Mercedes realizeaza diferenta . Am avut nefericita ocazie sa sa ma aflu in doua astfel de ipostaze.O data ca sofer (Seat Ibitza) si o data ca pasager (Mercedes 124 200 D al unui cunoscut) Ambele accidente relativ usoare si petrecute pe la 40-50 Km/h in oras. Trec peste amanunte ca grad de avariere,zone de impact etc.(net in favoarea Mercedesului -de inteles dealtminteri) si raman doar la efectul resimtit de ocupantii masinii. Efect total diferit . Mecedesul i-ti da senzatia de cocon protector . Poate e doar o senzatie dar asta simti cand iesi intreg din masina , vezi ca mare lucru nu s-a distrus la exterior si poti pleca fara probleme pe roti iar celalalt are masina facuta zob. Cam asta-i !
                    Last edited by tomac; 03-07-2008, 22:19 PM.

Comment

Eu Miam Pus Mertzul La Vanzare Pe Forumul Asta......nush Ce Sa Fac Sa Va Arata Ce Sa Intamplat Cu El Dupa Ce Mam Rasturnat Cu El La Vreo 80 - 90 La Ora????? Credca Pt Treaba Asta Nu O So Mai Vand In Veci...cred Ca Mai Bine Nu...eu Nu Vreau Neaparat Sa O Vand Dar Am Puso Aici Ca So Vedetzi Si Poate So Vand Pt Ca Dak O Vand Mai Pun Ceva Pe Langa Si Iau Alta........nush Ce Sa Fac:

Comment

Originally posted by sebastian04 View Post
                        Eu Miam Pus Mertzul La Vanzare Pe Forumul Asta......nush Ce Sa Fac Sa Va Arata Ce Sa Intamplat Cu El Dupa Ce Mam Rasturnat Cu El La Vreo 80 - 90 La Ora????? ............ :

Fara suparare ,cu Mertul nu stiu ce s-a intamplat,dar cu tine .....I-ti inteleg agitatia dar chiar trebuie sa incepi fiecare cuvant cu litera mare ? E al dracului de obositor sa urmareasca cineva cea ce scrii . Parerea mea !
                        Last edited by tomac; 03-07-2008, 22:21 PM.

Comment

)))))) eu nu o fac intentionat cred ca atunci cand apas capslock se intampla asta.....miar fi si lene sa fac treaba asta......miii de scuze.nu ma supar si scuze

Comment

Bah, pa mine ma doare-n p., dar rog diruguitorii acestui forum sa dea un split la w 123 de w 124, eu nu am w 124, am w 123 , si cand deschid sectiunea asta VREAU SA CITESC DESPRE W 123 NU DESPRE 124, ASTA MA INTERESEAZA ! Deci va rog, separati astea doo serii ca de o luna se scrie numa' de 124. Thx !
                            Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                            http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                            http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

din pacate nu toti au 123. cele in stare buna sunt rare.

Comment

Originally posted by carmine View Post
                                Bah, pa mine ma doare-n p., dar rog diruguitorii acestui forum sa dea un split la w 123 de w 124, eu nu am w 124, am w 123 , si cand deschid sectiunea asta VREAU SA CITESC DESPRE W 123 NU DESPRE 124, ASTA MA INTERESEAZA ! Deci va rog, separati astea doo serii ca de o luna se scrie numa' de 124. Thx !

dak omul asa vrea facetzi cum zice..e nasol sa cautzi intro sectiune ca ceva ce stii ca este si sa nu gasesti...aaa si nu uita ca exista functia search

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF